whataday

God kväll vänner! ♥ Babybump v27. Underkläder (amningsbh+trosa) från världens bästa Glammom.se! ♥ Koden: victoriaestelle20 ger er 20% på hela deras sortiment. 
 
Hoppas att ni har haft en fin dag? 
Här hemma har v busat med mini medan jag spenderat dagen på sjukhuset. Fick kolla till lillan med vilket var skönt :) Hon mådde toppen och mammahjärtat mitt längtar sönder sig efter henne. Kom uuuut. Haha nej helst inte än men ja, ni fattar :) Längtar så mycket efter att få ha henne i min famn ♥
 
Annars då? Jag mår allt annat än hallon. Fick två blodtrycksfall på sjukhuset med så jag dejtade golvet en liten stund innan synen och allt kom tillbaka. Usch och fy! Var inne hos läkare då som tur var så det gick bra. Kände av det i hissen upp men grävde upp några druvsocker ur min Chanel och förbannade den för att låset inte gick upp som jag ville haha. Dock blev jag bara sockerhög och inget piggare vilket visade sig när jag ställde mig upp för fort innan ultraljudet haha jisses. :) 
Efter diverse undersökningar och prat med världens raraste läkare pinnade jag på ut för att möta upp v+mini igen. 
Dock tog jag det lite lugnare ut. Var inte sugen på golv mer. 
 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt. V kommer att vara pappaledig en tid nu då jag verkligen måste vila och ta det lugnt. Det är trots allt 13v kvar innan lillan är beräknad och det är ju meningen att jag ska hålla fram till dess! 
 
Så, om det är någon som har recept på hur man botar spring i benen kan ni ju hojta! Att må pyton osv gör ändå inte att jag tycker om att ligga still vidare länge. Boktips? Pysseltips? Hit me ♥ 
 
Vi hörs imorgon igen fina ni. Ta hand om er! Stor kram! ♥
glammomSE
2
shazi

så vacker

Svar: Åh tack snälla <3<3 Kram!
victoriaestelle.se

beatrice

Jag förstår vad du menar! Man längtar så efter att få se den lilla som legat och sparkat. Jag klev in i vecka 25 idag, vi ska till MVC imorgon och lyssna på hjärta, mäta mage och lite sånt "skoj".

Jag har tyvärr inga tips.. jag minns att jag hade lika "långtråkigt" på dagarna när jag väntade honom. Städade nästan konstant för att ha någonting att göra :P Nu jag har fullt upp på dagarna med att jaga efter 1 åringen som ska vara överallt han inte ska vara så såklart. Haha!

Svar: Ja eller hur! :)
Åh så spännande! Lycka till <3 Så roligt att få lyssna på den lille/lilla <3

Jag har ju med en ettåring och är typ i samma vecka som du - så roligt att du hittat hit :)
Ja alltså det är väldigt svårt att ens sitta ner med en ettåring som kutar runt haha :)
Som tur är har jag pappan hemma nu så att jag kan vila just nu när jag är sjuk.

Ha en jättefin dag och tack för din kommentar! Kram <3<3
victoriaestelle.se