willbebacksoon

Hej mina fina. ♥ 
Tyvärr har jag blivit så pass dålig att bloggen får lida veckan ut. Har dragit på mig den nästan skrattretande kombon: Urinvägsinfektion upp i njurarna, njurbäckeninflammation och så bihåleinflammation på det hela. Fick reda på allt detta igår eftermiddag. Kände mig ju en aning hängig så när provsvaren trillade in ett efter ett föll poletten ner. Nu är det sträng sängvila som gäller och inläggning tyvärr om jag inte får behålla antibiotikan idag. Den jag äter tar ju inte kål på allt jag dragit på mig tyvärr så det blir någon kur eller två sen igen. 
Just nu mår jag verkligen pyton. V fick dessutom ta ledigt från jobbet igen pga mig. :(
Är himla orolig över lillan i magen. Vet att hon mår bra just nu men helst vill man ju vara frisk och inte föra över något på henne stackarn.
Tur för mig att jag har världens mest omtänksamma och snälla barnmorska samt läkare. Telefonen har ringt flera gånger bara för att kolla läget. Och så har de ringt v också när jag inte svarade. ♥ 
Kontentan är alltså: Mååååste vila och vara sängliggandes!
Även fast att jag jublar och spricker av glädje och vill fota fota fota material till bloggen pga roliga samarbeten som trillade in igår så måste jag hejda mig.
Klarar inte ens av det då det känns som att ryggen ska gå av. Håll tummarna för att jag piggar på mig snabbt och att lillan i magen får simma runt lyckligt ovetandes om eländet haha ♥ :) 
Vi hörs snart igen! Stor kram till er