happybdaytomini♥

Victors födelsedagsfrukost idag 05:00 då han valde att ta morgon :) Givetvis får han sina favoriter idag och det är: Smörgåsrån med mosad avokado och kalkonpastrami, smoothie på blåbär (svenska), banan och apelsin samt en muffins på banan, kokos, vetemjöl och smör. ♥
Idag fyller min älskade lilla Victor 1 år! Hipp hipp hurra! 
 
Tiden har gått så otroligt fort och jag kan nästan inte förstå att min lilla bebis nu är 1 år och knatar runt här hemma?! Känns ju som om det var igår jag fick upp honom i famnen på förlossningen.
Älskade lilla hjärtat mitt!
Tack för all kärlek och lycka du ger mig varje dag. Tack för att jag får äran att vara din mamma och följa dig genom livet. Du är det absolut bästa som hänt mig och jag älskar dig mer än vad ord kan spegla och förklara. 
 
Nu vankas det pyntning av Hackeforsgården som vi hyrt och sedan kalas! :) Dagen kommer att gå i ett så vi hörs imorgon igen vänner. Stor kram! ♥
2

happybdaytoa

Babybump v25 ♥
Hej på er mina fina! ♥ Ville bara kika in snabbt och önska er en jättefin dag! Jag och v ska fota lite här hemma snart och lite senare vankas det kalas för världens finaste lilla Adrian (Victors kusin. Så häftigt att han fyller år dagen innan Victor!) som fyller hela 5 år idag. Hipp hipp hurra! ♥
 
Hinner inte blogga efter kalaset heller då vi ska åka till kyrkogården. Säkert som många andra idag. 
 
Vi hörs imorgon igen hjärtan. Ni är bäst! ♥ Och en sista sak; glöm inte att kika in min lilla babybloppis HÄR - fyller på den så ofta jag kan. Jag har MASSOR kvar att lägga upp. Stor kram! 
Chanel
3

supertired

En hel del nytt har fått komma hem till lillan och detta är det senaste :) Hur sött?! ♥
 
Hej på er vänner och hej fredag. Har inte blivit någon vidare uppdatering alls denna vecka men det beror på sjukstugan här hemma och allt som bara har varit tvunget att göras, oavsett hur jag mått. Victor mår lite bättre som tur är. Har varit hos läkaren två dagar i rad med och fått en rad nya astmamediciner. Har inte inhalerat någon än och ska försöka att inte göra det. Hatar verkligen att stoppa i mig medicin och andas in mediciner. Dock förstår jag ju själv att om min syresättning är allt annat än hallon måste jag ju inhalera. Hoppas på att må lite bättre snart :) 
 
Hur som helst! Nu ska jag försöka vila lite här och inte panika över att jag har ungefär 8275828548st saker att göra inför Victors 1-årskalas. A n d a s. Hittar dessutom inte klänningen jag planerat ha på mig?! Den är helt borta. Förstår inte? Letat överallt. Knäppt det där hur saker kan ätas upp av huset. Dock är det kaos i min walk in closet just nu, så det är lite som finns i sjön. Lite lotto vad man hittar och inte :) 
 
Senare ikväll ska jag ta upp lite andra kläder (som jag vet var de ligger haha) som en tjej ska komma och köpa imorgon. Inte mycket kvar på min bloppis nu. Måste uppdatera den nästa vecka eller ett annat år när jag har tid :)
Nästa vecka kommer att bli lite lugnare, det ser jag fram emot. Bäsishäng och inget annat planerat. Bloggjobb och mailen måste jag ta tag i och strukturera upp i början av veckan. Men det är mest skoj :) 
 
Ha en fin fredag vänner och ta hand om er! Vi hörs imorgon igen ♥
newbie