babybox

Detta är apoteksgruppens babybox just nu. Antar att innehållet kan variera lite! Hämtade ju ut en för inte så länge sedan när jag väntade Victor och denna var mycket bättre :) 
Dock fick jag höra i kassan att jag redan hämtat ut min. Sa att jag väntade nr 2 och fick återigen höra: "OJ, det var tätt". Standardrepliken att få höra just nu. :) :) 
 
Tänkte bara kika in lite snabbt och dela med mig utav innehållet. När jag väntade Victor tyckte jag att det var kul när andra bloggare la upp babyboxarnas innehåll. :) 
Ska sätta igång och städa och fixa inför idag. Det vankas ju storgrill med la familia så det är bäst att jag ökar här! 
 
Vi hörs senare vänner ♥ Ha en fin lördag så länge och ta hand om er. KRAM! 
babybox

friyay

Förmiddagens mellis :) 
 
God förmiddag fina ni och hej fredag! ♥
 
Tog en dag off igår, det behövdes faktiskt. Det har varit lite turbolent vad gäller bloggen och det känns ju tråkigt. Samtidigt så är det så mycket positivt som väger över trollen så jag tänker fortsätta med det jag älskar att göra. Om man stör sig så förbannat på mig behöver man ju faktiskt inte gå in och läsa, eller hur? 
 
Idag blev mina planer lite rubbade, men vad gör det egentligen. Skulle börjat dagen med en pw men mini tog sovmorgon till 06:30 så vi missade att säga hejdå till pappan i huset. Så tomt. Men skönt att få sova ut :) Vi åt frukost i över en timme och sedan tog jag tag i hemmet, städade i vanlig ordning osv samtidigt som jag busade med mini. När mini sedan ville ta sin förmiddagsnap kom vår nya ytterdörr mitt i allt. Trodde den skulle komma om en vecka så reflekterade inte så mycket över DHL-lastbilen på uppfarten haha. Kul att den kom nu, mindre kul att trappen är försenad till slutet av december. Trodde aldrig att jag kunde sakna en trapp så pass mycket. 
 
När mini vaknar här snart ska jag preppa hans lunch. Sen får vi ta oss ut på vår dagliga promenad så att vi får lite frisk luft båda två :) Ska passa på att hämta ut ett paket till lillan min. Så stort att lillasyster kommer i februari. Längtar ihjäl mig! ♥
 
Senare blir det fredagsmys med mina älskade hjärtan + planera upp min walk in closet ordentligt. Ska inhandlas en del till den i helgen nämligen :) Spännande! 
Ha en fin fredag vänner så hörs vi snart igen! 
eatlikevic

wednesday

Buketten jag fick i fredags av mina älskade tjejer står sig fortfarande så himla fin! Så mysigt att dela fredagen med Victors Gudmor och fadder (en saknades dock ♥). De är som systrar för mig. 
 
Hej vänner! ♥ Hoppas att ni har haft en fin onsdag so far. 
Det har vi verkligen haft här hemma, mini och jag. Vi har hunnit både laga massor av mat, busa hemma, ta en pnap. Efter lunch gick vi en sväng till BVC/Öppna förskolan för att lämna lite kläder och hälsa på lite. Sen somnade mini så gott i vagnen så då passade jag på att handla lite på vägen hem. :) Sånt himla underbart väder idag! 
Har även hunnit städa och röjja lite i huset vilket känns så skönt. Då är det inte så mycket att göra till kvällen sen ju :) 
 
Imorgon ska det med bli toppenväder så jag tror att vi tar en pw på morgonen och knallar hem till bästis. Det är precis vad jag behöver. Bästishäng med våra små hjärtan och fint väder, kan inte bli så mycket bättre ju! 
 
Vi hörs imorgon igen fina ni! Ska kika in till kvällen och länka min babybloppis med. En del av er verkar redan hittat dit men slänger in en länk som sagt :) KRAM!  Update ---> HÄÄÄÄR kommer länken www.vbabybloppis.se! <---Har massor kvar som kommer att komma upp, fyller på lite då och då när jag har tid :) In och kika vettja! ♥
Louis Vuitton - kähler