friyay

Förmiddagens mellis :) 
 
God förmiddag fina ni och hej fredag! ♥
 
Tog en dag off igår, det behövdes faktiskt. Det har varit lite turbolent vad gäller bloggen och det känns ju tråkigt. Samtidigt så är det så mycket positivt som väger över trollen så jag tänker fortsätta med det jag älskar att göra. Om man stör sig så förbannat på mig behöver man ju faktiskt inte gå in och läsa, eller hur? 
 
Idag blev mina planer lite rubbade, men vad gör det egentligen. Skulle börjat dagen med en pw men mini tog sovmorgon till 06:30 så vi missade att säga hejdå till pappan i huset. Så tomt. Men skönt att få sova ut :) Vi åt frukost i över en timme och sedan tog jag tag i hemmet, städade i vanlig ordning osv samtidigt som jag busade med mini. När mini sedan ville ta sin förmiddagsnap kom vår nya ytterdörr mitt i allt. Trodde den skulle komma om en vecka så reflekterade inte så mycket över DHL-lastbilen på uppfarten haha. Kul att den kom nu, mindre kul att trappen är försenad till slutet av december. Trodde aldrig att jag kunde sakna en trapp så pass mycket. 
 
När mini vaknar här snart ska jag preppa hans lunch. Sen får vi ta oss ut på vår dagliga promenad så att vi får lite frisk luft båda två :) Ska passa på att hämta ut ett paket till lillan min. Så stort att lillasyster kommer i februari. Längtar ihjäl mig! ♥
 
Senare blir det fredagsmys med mina älskade hjärtan + planera upp min walk in closet ordentligt. Ska inhandlas en del till den i helgen nämligen :) Spännande! 
Ha en fin fredag vänner så hörs vi snart igen! 
eatlikevic