goodmorningmonday

God morgon fina ni och hej måndag! ♥ 
 
Tack för alla gratulationer från lördagens nyheter, känns jätteroligt. :) Vi har ju väntat läääääänge med att gå ut med det, så pass länge att jag numera räknar ner denna graviditet! Det har gått så sjukt fort och nästa gång jag blinkar är jag i v30. 
 
Hur som helst. Denna dag startade jag med frukosten ovan. Inte så fancy upplagt eller så, hälften intogs nämligen i farten haha. Smoothien är en ständig favorit nu och får ofta följa med ut på morgonpw:en. Nu har jag dille på blåbär igen så det blir mest blåbär. Växlar om till mango ibland men har varit så sugen på blåbär hela graviditeten. Och spenat haha. 
Nu ska vi snart iväg jag och mini här. Dags för dagens runda. Är lite flåsigt att gå milen men ska försöka ta mig runt 5 km iallafall. :) 
Så, jag tänker att vi hörs lite senare. En frågestund kommer dyka upp här till kvällen. Den är öppen en vecka och så får ni svaren till helgen, bra va? ♥ 
 
Avslutar med veckans planer! 
 
Måndag: Morgonpw. Rensa ur babykläder och fota till min nya babybloppis.
Kanske träffa en vän senare till kvällen. 
 
Tisdag: Morgonpw. Invänta hantverkare. Bästishäng all day long! 
 
Onsdag: Sjukhuset på förmiddagen men tror att jag måste boka om tiden då jag inte kan jaga Victor samtidigt som jag har min tid haha. Han är sjukt snabb! Har ingen som kan följa med den tiden jag fått så får se hur jag gör. Att muta med Babblarna fungerar inte längre, det var länge sedan nu. Inte ens frukt fungerar. Hade varit perf om jag fick ta med Cindy. Ett stycke vild labbe på 26 kg :)
 
Torsdag: Bästishäng! Alltså förstår ni lyckan över att vi är mammalediga samtidigt?! DRÖM! 
 
Fredag: Kanske bebisdejt annars en tom dag som jag fyller lätt ändå. Har aldrig en stund ledig nästan så istället för att ha 78 saker inplanerade inklusive hemmafix och bebisbestyr så ägnar jag dagen åt endast hemmafix och bebisbestyr :) Simple as that. 
 
Lördag: Grill här hemma med familjen ♥. 
 
Söndag: Vila vila vila. Försöka iallafall :) 
Voluspa - eatlikevic