monday

Godmorgon hjärtan! Så var det måndag igen! Dock ser jag fram emot denna vecka massor. Den känns ganska stressig redan nu haha men jag längtar så till fredag att allt det andra bedövas utav det.
 
Idag är v hemma halva dagen vilket jag tackar högre makter för idag. Jag har nämligen haft en utav mina värsta nätter ever. Mått så dåligt och velat hoppa ur min kropp ett par eller hundra gånger. Väl när jag somnade bestämde sig mini för att hålla predikan i falsett runt 03-04. Det är ju bara gulligt men mådde som sagt var inte hallon så lite sömn hade inte skadat. Som tur var kunde jag sova nu på morgonen lite istället. V gick upp med mini så försökte jag vila lite i sängen istället för att gå upp, som jag alltid gör.
Som sagt. Sån tur att v var hemma idag. ♥
Senare åker han iväg på jobb och då tänkte jag leka med mini och kanske baka något. Städa gör jag till kvällen.
 
Tänker att jag delar med mig av veckans planer, det är ju ändå måndag :)
 
Måndag: Hemmafix mestadels. Mami kanske kommer senare. Vila när jag kan!
Tisdag: Möte här hemma. Sedan mys med Linnéa+lilla E ♥ Hantverkare kommer efter lunch med granit och ska förhoppningsvis montera upp den i tvättstugan. Hoppas även på att kaminen i granit kommer denna dag. Det vore SÅ himla kul!
Onsdag: Telemöte. Mamma leker med mini under tiden då jag behöver ha full fokus på min agenda. Bloggfix och fotografering beronde på väder. Kanske lite finbesök till eftermiddagen. 
Torsdag: Bästishäng! Inget mer planerat! 
Fredag: Läkarbesök från lunch och framåt. Victors Gudmor följer med då jag inte vet hur många timmar det tar. Sen ska jag även på något som jag är så förväntansfull över. Förhoppningsvis kan jag dela med mig lite mer denna vecka, senast på lördag! SPÄNNANDE! 
Lördag: Oplanerat men v och jag lyckas alltid maxa våra dagar ihop ändå :) 
Söndag: Samma som ovan
Louis Vuitton
2
Clara

Låter som att du har en härlig vecka som väntar!

Svar: Ja verkligen :) hoppas detsamma för dig <3
victoriaestelle.se

Eleonora

Fina grejer på bilden :)

Svar: Tack <3
victoriaestelle.se