monday

God morgon ♥ Så himla skönt med en ny vecka, eller vad säger ni? :) 
 
Igår eftermiddag åkte vi iväg till vs mormor och morfar för att fira henne lite smått :) Hon fyllde år i lördags. Lämnade en present och så blommorna ovan. Hur fina? Det var mysigt som attan där. Efter ett par timmar travade vi vidare till vs föräldrar. Dock hade mini checkat ut då och ville mest sova så vi begav oss hemåt för välling och bad. 
Sedan sov han.. Hela natten?! Alltså så otroligt skönt att få sova lite mer än i kvartar :) Gav lite alvedon straxt innan läggdags då han får så många tänder på en gång, igen. Tror det gjorde susen. Stackars lilla hjärtat mitt!
 
Hur som helst :) Idag ska vi på lite äventyr när v slutat jobbet. Innan dess ska väl jag och mini försöka få till vår dagliga runda. Han verkar dock bara vilja hänga i min famn idag igen så vi får se. Är inte så sugen på att gå med vagn + Cindy i ena handen och så mini på höften hela vägen. Så blev det tyvärr sist och min rygg fick lite krupp kan man säga haha. Mötte ett äldre par på vägen som sa att de tyckte att det såg lite tugnt ut. Jo en aning. :) 
Kanske får bli en mysdag i pyjamas helt enkelt, vi får se :) 
 
Ha en fin dag hjärtan så hörs vi senare, bland annat med veckans planer. Stor kram till er ♥
1
Dixi Wonderland

Jag ser verkligen fram emot denna veckan. Hade en grym helg men älskar att jobba :D

Svar: Kul att höra :) Ser med fram emot denna vecka massor :)
victoriaestelle.se