Rabble

Sponsrat inlägg
Hej vänner ♥ Vi kom precis hem från en liten shoppingtur men mini och jag har blivit sjuka så vi vände hem ganska snabbt igen. Kände oss lite hängiga imorse (kanske inte så konstigt eftersom att stackars Victor fick ett par nysar RAKT på sig häromdagen tyvärr. Varför kan inte folk lära sig att hosta och nysa i armvecket och inte rakt ut?!) Jag har just myst ner mig med en kopp te och ska snart luta mig tillbaka och lyssna på någon ljudbok medan mini och v tar en vila. 
 
Behöver verkligen vila kroppen nu då jag känner att det tar lite extra att vara febrig som preg. Perfekt att lyssna på ljudbok då. Tänker att jag kan pausa sen när killarna vaknar upp från sin vila och lyssna lite mer ikväll sen. Himla bra. 
 
Rabble (en utav mina samarbetspartners, som många av er vet) har massor med fina kampanjer på e-böcker och ljudböcker. Just nu kan man testa 1 månad gratis hos BookBeat, Storytel eller Nextory. Hur bra?! ♥
Det är så mysigt att krypa upp i soffan med en god kopp te ♥
Ha en fortsatt fin dag så hörs vi senare ikväll med svaren på frågestunden! Har delat upp den i två. Annars blir inlägget en meter tror jag :) Stor kram! 
Rabble