sunday

Startade söndagen med denna gröt ovan gjord på mandelmjölk, bland annat. Recept finner ni längst ner i inlägget, precis som vanligt :) 
 
God morgon på er hjärtan, hur har ni det? 
Här hemma är vi lagom mossiga och jag hade gärna vaknat upp ett annat år just nu känns det som. 
Gårdagen var dock jättemysig. Vi var på dop och dopkalas efteråt. Mini var övertrött efter allt kalasande och somnade fint vid 19. Men, sedan i fredags natt har han kört det där vakna-fyra-gånger-i-timmen-och-gråta-och-vara-bara-i-mammas-famn-helst-när-jag-går-fram-och-tillbaka-och-sjunger. Waaaaaa jag är SÅ trött. Tycker så synd om mini som inte kan sova ordentligt och är ledsen. Igår var jag lite mossig men okej. Idag är jag dock så mossig att jag påriktigt ser dubbelt ibland. V gick upp med mini en stund inatt och gav honom gröt eftersom att välling absolut inte dög längre. Amma vill han dock men även om vi kan det just nu vill jag inte börja med det igen utav olika anledningar. 
Nu tar han en power nap här på morgonkvisten. Jag har just ätit upp frukosten och ska väl ta tag i hemmet nu. Ser ut som kaos. 
Har dessutom hänt sjukaste saken i fredags. Har haft problem på tomten med en grej (påhälsningar kan vi kalla det) sedan februari men kan inte skriva ut mer än så. Irriterande men måste tänka ett steg längre. Så, pga att det hände sånt som bara händer i film i fredagskväll har jag varit något rubbad också. 
 
Startar dagen med att tänka positivt och avslutar den likaså. Upprepar positiva tankar under dagen så fort annan dålig energi smyger sig på. Det är liksom min melodi.
Solen skiner idag och det ska bli en fin dag det här med. Det är jag övertygad om. Att slå bort allt annat i tanken får bli dagens strategi. 
Samt att ha en gedigen agenda för dagen.. Idag ska vi/jag:
 
-Städa
-Preppa mat
-Handla
-Kolla på säng till mini
-Fota
-Jobba med bloggen
 
Vi hörs senare vänner. Ha en superfin dag och ta hand om er ♥

Vickans mandelgröt
1 dl glutenfria havregryn
2 dl osötad mandeldryck
1/2 skalat eko äpple
kanel efter smak
mullbär efter smak
chia efter smak
 
1. Koka upp havregrynen, äpplena (heter det så? Äpplen:a? Hjärngympan hoppar vi över känner jag lätt) samt mandelmjölken. Rör om ofta då det bränns lätt.
2. Lägg upp i den fav-skål. Toppa med massa gotte såsom chia, en bit äpple och så kanel. 
KLART! 
oatmealalavic