supertired

En hel del nytt har fått komma hem till lillan och detta är det senaste :) Hur sött?! ♥
 
Hej på er vänner och hej fredag. Har inte blivit någon vidare uppdatering alls denna vecka men det beror på sjukstugan här hemma och allt som bara har varit tvunget att göras, oavsett hur jag mått. Victor mår lite bättre som tur är. Har varit hos läkaren två dagar i rad med och fått en rad nya astmamediciner. Har inte inhalerat någon än och ska försöka att inte göra det. Hatar verkligen att stoppa i mig medicin och andas in mediciner. Dock förstår jag ju själv att om min syresättning är allt annat än hallon måste jag ju inhalera. Hoppas på att må lite bättre snart :) 
 
Hur som helst! Nu ska jag försöka vila lite här och inte panika över att jag har ungefär 8275828548st saker att göra inför Victors 1-årskalas. A n d a s. Hittar dessutom inte klänningen jag planerat ha på mig?! Den är helt borta. Förstår inte? Letat överallt. Knäppt det där hur saker kan ätas upp av huset. Dock är det kaos i min walk in closet just nu, så det är lite som finns i sjön. Lite lotto vad man hittar och inte :) 
 
Senare ikväll ska jag ta upp lite andra kläder (som jag vet var de ligger haha) som en tjej ska komma och köpa imorgon. Inte mycket kvar på min bloppis nu. Måste uppdatera den nästa vecka eller ett annat år när jag har tid :)
Nästa vecka kommer att bli lite lugnare, det ser jag fram emot. Bäsishäng och inget annat planerat. Bloggjobb och mailen måste jag ta tag i och strukturera upp i början av veckan. Men det är mest skoj :) 
 
Ha en fin fredag vänner och ta hand om er! Vi hörs imorgon igen ♥
newbie