todaysand+++

Bilder från dagens pw med mini. Gick milen med frukosten (mangosmoothie) i handen och stannade till längs ån och drack i lugn och ro.. Till en lastbil kom på den lilla lilla cykelvägen. Händer bara mig. 
 
Hej vänner och hej fredag! ♥ Älskar att känna fredagsfeelingen krypa på! Och det känns extra fint när man fått ihop sån bra träning så att kroppen är sådär lagom mör. 
Dock kan jag, efter dagens runda med Buggan säga att den inte är någon träningsvagn eller terrängvagn direkt. Brukar intervalla i en brant backe innan jag vänder om hem men det gick knappt med denna vagn. Trots att det är asfalt. Den känns trög mot Stokken och inte alls lika flexibel. Tråkigt. 
Men men, behåller Stokken för de ändamålen såsom längre promenader och träning. Buggan var ändå ett absolut nödvändigt köp. 
 
Nog om vagnpratet. Idag har mini himla ont i munnen (tänderna) så vi ska bara ta det lugnt resten av dagen. Blir väl affären för att inhandla fredagsgotte men annars lugnt. Skönt :) Blir inget franspåfyll ikväll. Vi bokade om tiden då en på salongen är krasslig. Så fint av dem att tänka på mig med typ obefintligt immunförsvar. Inte alla som bryr sig om att informera om att de är sjuka direkt. 
 
Tänker att jag avslutar inlägget med veckans bra så hörs vi imorgon igen. :)
 
- Bästishänget denna vecka! S har varit utomlands så hon har varit saknad som attan. Vi har bara myst runt hemma och pratat massor. 
- Vädret. Sol två dagar denna vecka! Älskar morgonpromenader i solen. Kylig höstluft + sol = bästa. 
- Dagens pw var toppen. Mini fick äntligen sova en stund och jag fick sträcka ut benen ordentligt. 
- Att mini kan gå mer och mer är så himla roligt. Dock livsfarligt också då han struntar i det mesta i hans väg, såsom en stol t ex. Full fart framåt bara oavsett hinder. Han kan ju svänga och gå istället för att springa men det är överskattat enligt honom haha :) Han är så himla envis. V säger att han är som mig men jag vet inte :) 
- Fick en kram av mini imorse. En kram som var meningen. SÅ gulligt. Älskade bebis ♥
- Planeringen och pysslet till minis kalas är sååå roligt. Älskar att pyssla med sånt!