wednesday

Dagens mini-lunch ♥
Hej kompisar ♥ Hoppas att ni mår toppen. 
 
Det gör vi här hemma och vi kom just in från en promenad runt ån. Klarade oss från det värsta regnet men är ändå så pass blöt att jag måste byta om snart här. Cindy är mer brun än vit efter dagens runda. Tur att hon ska på sitt månatliga spa-besök nästa torsdag. Tjejen min ♥ 
 
Snart ska jag ställa mig och göra mat för andra gången idag. Först blev det ju lunch till mini som ni ser ovan. Färsk torsk med kokta grönsaker, äggsås m persilja och så lite kanelkokt äpple. Han älskar det :) Igår blev det sjömansgryta (minus ölen givetvis. Jag kokade hans med grönsaker, örter och vatten). 
Ryss ville dock ha pannbiff med kantarellsås och potatis idag, så det är klart att han ska få det :) 
Ja, jag är hemmafru deluxe men jag älskar det. Iallafall för en tid. Att vara hemma alltså. Jag älskar ju att vara i farten och jobba massor men nu är det fullt fokus på att ta hand om mini, hemmet och mitt stora hjärta. 
Att laga mat och baka gör jag ju året om, oavsett jobb, mammaledighet eller inte. 
Minns innan jag fick barn.. Fick ofta höra att jag kunde glömma att baka och laga mat när jag fick barn. Och "huuur orkar du slösa tid på det där"? 
Alltså, det vissa inte förstår är att jag ÄLSKAR att laga mat och baka. Jag får liksom energi men samtidigt ett inre lugn utav det. Det är en hobby och om jag skulle sluta upp med det skulle jag må jättedåligt. 
Sen att det sticker vissa i ögonen så förbannat att de måste spy galla över mig ibland är bara supertråkigt. Men, absolut ingenting jag kommer att lägga energi på att besvara mer /mvhkommerignoreraalladummakommentarerfromnowon
 
Annars då? 
När mini sover ikväll ska jag börja kika på inspo till tårtdesign. Älskar ju vitt, pärlemor och silver så jag gissar på att hans tårtor och bakverk kommer ha samma tema som till dopet, typ. Vi får se :) 
All hans dekor till lokalen vi hyrt går i det temat så vore ju skoj om allt blir enhetligt. 
 
Bäst att avrunda här. V slutar snart och han blir himla glad om maten är klar när han kommer hem. Kram ♥
lunchalamini