wednesday

Buketten jag fick i fredags av mina älskade tjejer står sig fortfarande så himla fin! Så mysigt att dela fredagen med Victors Gudmor och fadder (en saknades dock ♥). De är som systrar för mig. 
 
Hej vänner! ♥ Hoppas att ni har haft en fin onsdag so far. 
Det har vi verkligen haft här hemma, mini och jag. Vi har hunnit både laga massor av mat, busa hemma, ta en pnap. Efter lunch gick vi en sväng till BVC/Öppna förskolan för att lämna lite kläder och hälsa på lite. Sen somnade mini så gott i vagnen så då passade jag på att handla lite på vägen hem. :) Sånt himla underbart väder idag! 
Har även hunnit städa och röjja lite i huset vilket känns så skönt. Då är det inte så mycket att göra till kvällen sen ju :) 
 
Imorgon ska det med bli toppenväder så jag tror att vi tar en pw på morgonen och knallar hem till bästis. Det är precis vad jag behöver. Bästishäng med våra små hjärtan och fint väder, kan inte bli så mycket bättre ju! 
 
Vi hörs imorgon igen fina ni! Ska kika in till kvällen och länka min babybloppis med. En del av er verkar redan hittat dit men slänger in en länk som sagt :) KRAM!  Update ---> HÄÄÄÄR kommer länken www.vbabybloppis.se! <---Har massor kvar som kommer att komma upp, fyller på lite då och då när jag har tid :) In och kika vettja! ♥
Louis Vuitton - kähler