loveyoubigtime

Från gårdagens pw. ♥
Hej mina fina vänner och hej fredag! Det var med ett "änligen fredag" som ekade i hela kroppen när jag vaknade imorse. Denna mami är lite lätt trött efter veckan. Mycket som händer privat och så mini som börjat gå. Livsfarlig är han för han springer snarare än går. Han stannar bara upp för Cindy så henne har jag dragit med lite överallt, haha stackars hund. Typ som att kissa. In med Cindy och Victor på toan. Sminka sig? Cindy sitter bredvid badkaret haha. Bädda? Cindy och mini är på golvet i sovrummet. Ja ni fattar. Ska köpa något gotte åt henne idag för allt hon står ut med min lilla älg. 
När vi ska äta är hon vid oss ändå, mini och älgen är ett dream team enligt dem själva. Victor kör ena till mig och ena till dig, och så kastar han iväg maten till Cindy. Cindy är ju överlycklig och mini äter utan bråk så det får vara kaos och mat överallt. Brukar städa när mini sover lunch. :)
 
Annars då? När v slutat ska vi rulla iväg för att köpa en ny bilbarnstol åt mini som inte är så mini längre. Han behöver en ny. Efter det ska vi kolla ny säng åt honom och kanske lite annat. Får se vad som orkas med helt enkelt. Ser mest fram emot att busa med min lilla familj hemma och få krama om v lite extra. 
Känner mig lite gladare idag. Mest pga fina kommentarer och mail från er. Tack snälla ni. Önskar att jag kunde krama om er allihop! 
 
Nu ska jag rota fram någon choklad ur gotteskåpet här hemma och bläddra i en tidning. Det gäller att passa på när man kan sitta still. Enda gången det händer är när mini sover :) 
 
Ha en superfin fredag nu vänner så hörs vi snart igen ♥

life

Hej vänner. Behöver någon dag för att smälta och komma underfund med vad jag ska göra åt nättroll som hittat till min blogg. Har blockat men kommer mer ändå. Jag har fått kommentarer som inte är okej, och de fortsätter att trilla in tyvärr. 
Just nu är dessutom livet skörare än vanligt så jag orkar inte lägga energi på detta. 
Den 10:e oktober kommer jag berätta lite om vad det är som händer. Sen till hösten kommer ni se att bloggen förändras en del och jag hoppas att ni kommer tycka om det :) 
Har kämpat som en tok hela sommaren.
Jaja. Nu ska jag ta kväll med ryss här, mini har somnat för natten. 
Ska dippa grönsaker, äta godis och bara vara i vs famn. Precis vad jag behöver nu. Hörs snart igen vänner. Och ni andra som inte har bättre för er än att vara elaka och sprida dålig energi här; VIK HÄDAN. Läs inte min blogg om ni stör er så förbannat. Tack och hej! 
 
3

yesterdayandtodays

Blev supernöjd i vanlig ordning hos bästa Emma ♥ Är ljusare än på bilden dock. Kapade en bit också så nu känns håret okej igen :) Hoppas på att ha tillbaka mitt långa svall till sommaren. Det borde ju gå, eller vad tror ni? :) 
 
Hej vänner och hej tisdag. 
 
Denna dag har varit lite tuff av olika anledningar. Fick en kommentar som gjorde mig ledsen. Eller ja. Det kändes sådär att få den iallafall. Skrev ett långt inlägg om det nyss men raderade det. Kommer ignorera istället och välja att inte ta upp det på bloggen. Den handlade om mig och Victor och var verkligen inte okej någonstans att skriva. Publicerar ju så lite som trillar in här. Och så råkade jag läsa den där kommentaren just idag. Så dumt alltså. 
 
Men. Om vi ska avsluta med något som faktiskt är så himla roligt istället.. 
Mini tog sina första steg igår. Rakt in i min famn♥. Alltså förstår ni? Han har gjort samma om och om igen idag. Vilken lycka. Älskade killen min! Nu är han dock med hjälm inomhus då han är totalt orädd haha. 
 
Nu ska jag ta och mysa med familjen här. Tror att jag och mini ska bubbla lite :) Stor kram på er
Studio 22