finally

Imorgon är det äntligen dags för mitt månatliga besök på Studio 22. Sist blev håret såhär. Har ju en bayalage i nuläget. Funderar på att ljusa upp de ljusa partierna lite och sedan fortsätta med mörk botten.. Vad tycker ni?  
Vi får se vad världens bästa Emma säger imorgon helt enkelt :) Kommer givetvis posta en bild på hur det blev imorgonkväll. ♥
Studio 22

reload

Gammal bild men detta var precis vad som fick bli kvällis för mig. Himla gott och enkelt ;) 
 
Har ni haft en fin söndag? :) 
Det har vi verkligen haft. Vi åkte ut mot landet ganska tidigt. Stannade först för att inhandla diverse nödvändigheter och så massa gotte till min älskade Agnes som är dålig. Mitt hjärta går sönder :( Hur som helst. Väl framme lämnade jag först allt krya-på-dig-gotte till min fina och sen åkte vi vidare. Solen tittade fram och vi spenderade nästan hela dagen ute. Mini sprang omkring (hand i hand med mig eller v givetvis) och var så himla glad! Fällde en glädjetår när han sprang mot mig och skrattade och pep mamma mamma mamma. Dog sötdöden. Sen fikade vi lite för mycket och lite för länge. Fick med mig sjukt goda brownies = starta morgonen imorgon med en pw.. Tror jag fick en smärre sockerchock där ett tag. 
 
Ikväll har vi pysslat massor hemma och lekt med mini. Nu sitter killarna och läser saga och jag myser med min svansbebis en stund. Mini är supertrött så tänkte faktiskt lägga honom snart och sedan läsa någon bra bok. Om jag har kvar någon dvs. V tycker att jag kan läsa någon igen men det är ju inget skoj. Dags att beställa nya. Tips? 
 
Hörs imorgon igen hjärtan. KRAM ♥
eatlikevic

sundaymorning

Dagens suddiga mysfrukost :) Gröt toppat med massa gotte!
Såhär mörkt är det när jag och mini kliver upp 05:30 på morgonen. Han är lika morgonpigg som jag :) 
En wierd sak med den övre bilden är att det till vänster är något jag inte kan förklara? Det är fönsterpartier hela vägen men det ser ut som det är ett grått tyg där? Förstår verkigen inte vad det är. 
 
Hur har ni haft det i helgen? :) 
Igår var vi som sagt hos vs föräldrar en sväng för att lämna mini. Sen gjorde vi massa ärenden och efter det städade v nedervåningen och jag fixade i trädgården. Eller ja. Närmast huset iallafall. Vi har ju än så länge naturtomt så det är lite svårt :) 
Idag tror jag att vi ska åka ut mot landet när v har vaknat till och så. Dock blir mini så himla åksjuk så jag drar mig för varje bilresa. Stackarn. 
Så, vi får se hur vi gör helt enkelt. Annars blir det mest matprepp och annat inför veckan som kommer. 
 
Önskar er en jättefin dag vänner ♥
breakiealavic - oatmealalavic