+++

Hej hjärtan och hej fredag! Blev sen update idag men tiden har verkligen inte funnits för att öppna datorn och blogga. Snart kommer ni förstå varför min tillvaro är lite upp och ner just nu. På ett bra sätt dock men ja. Vet inte exakt när jag kan släppa en del nyheter men inom en månad iallafall. :) Kommer ploppa upp ett par tidigare dock så håll utkik :) ♥
 
Direkt när v kom hem igår åkte vi ut mot landet för att plocka äpplen. Det var himla mysigt. Efter det var vi alla vrålhungriga så mini fick lite gröt innan vi åkte hem. Jag gjorde en pizza väl hemma med extra allt a la vic. Den blev supergod! Är ju helt besatt av spenat så v tyckte nog att det var spenat med pizzatopping typ haha. 
 
Hoppas att ni alla har en fin fredag :) ♥
Avslutar inlägget med "veckans bra" i vanlig ordning!
 
-Cissis salongsinvigning på onsdagen med bästis och mini. Så himla kul! ♥ Inlägg med lite bilder kommer!
 
-Brödet jag bakade i måndags får en egen punkt för det var det bästa (glutenfria) jag gjort på ett tag! Tänkte lägga upp recept nästa vecka :) 
 
-Minis 10-månaderskris verkar dala och bli till det bättre THANK GOD. Konstant skrik och gråt i 2 veckor var hemskt. Och ingenting har ju hjälpt. Eller jo. Att bli buren och vaggad. Men min rygg sa upp sig till förra helgen. Har himla ont i den så jag måste nog gå och få lite hjälp där känner jag. Men, kontentan är ändå en gladare mini så det är ju toppen :) 
 
-Vädret! Jag älskar att ta våra små pws runt ån tidigt på morgonen innan alla vaknat. Luften är sådär frisk och ja. Det är bara så skönt! Tycker massor om hösten :) 
 
-Har många fler bra punkter men dem involverar det jag inte kan dela med mig utav än. Hur som helst så är jag stressad som attan för allt men så överlycklig.