+++

Här kommer veckans bra! :) 
 
-Handkrämen ovan fick jag utav v. Har haft den tidigare i en annan doft men detta är nya faven! Luktar så himla gott och går snabbt in i huden. Tips tips! Perfekt nu när jag blir så torr om händerna. Kylan och allt tvättande gör sitt. 
 
-Bästishänget igår var så mysigt. Som alltid. ♥
 
-Morgonrundorna denna vecka har varit så sköna. Trots att mini vaknat i stort sett varje timme och velat ta morgon mellan 04 och 05 så har det gjort susen att komma ut runt ån. Mini har somnat gott i vagnen och jag har fått frisk luft. Jag varvar ner utav promenaderna vilket behövs när det är så intensivt som det varit de senaste veckorna. 
 
-Förberedelserna till minis 1-årskalas får en egen punkt bara för att jag tycker att det är så skoj att pyssla med allt! Känns så stort att min lilla kille blir ett helt år. Klart att det ska firas deluxe! Prinsen ska ha det bästa av det bästa. 
 
-Fått se solen en hel del denna vecka vilket gör att iallafall jag blir som en ny människa. Jag är typ allergisk mot ständigt gråväder. Får så ont i huvudet utav det och blir mossig. Så, jag har varit superglad av vädret :)