+++

Hej vänner. Tänkte avsluta veckan med veckans bra, precis som vanligt. Slänger in en bild på fredagens glammiga middag också :) Plocksallad från Ica haha.
Blir bara att ta det superlugnt ikväll. Vi har varit iväg och kollat inspo på olika puts till huset i regnet... Så nu ska jag bara mysa med min lilla familj i soffan här :) Ha en toppenfin kväll så hörs vi imorgon igen! ♥
 
-Mini är så himla härlig och glad igen. Vi busar och han skrattar massor. 10-månaderskrisen är borta for real THANK GOD! Han sover dessutom mycket bättre igen = glad och relativt utvilad mami. 
 
-Jag hämtade ett paket i torsdags som kommit till mini. I det låg det bland annat ett par SÅ söta skor från Kavat. Måste visa er i ett annat inlägg :) 
 
-Vårat hus får vara en egen punkt. Som jag älskar huset! Tomten ser ut som ett bombnedslag tyvärr och kommer få göra en liten tid till men vad gör det om hundra år. Vi trivs så himla bra och det har varit värt allt slit. Verkligen! 
 
-Världens bästa ryss. Jag älskar dig till månen och tillbaka ♥
 
-Efter jag varit hos Cissi på hennes salong i torsdags och fått fransarna påfyllda, tog jag en pw längs ån hem. Solen sken och det vara bara så himla skönt! Var lite extra lycklig i kroppen. 
 
-Har startat upp varje morgon denna vecka med att tända ljus. Det är ju väldigt mörkt när vi tar morgon här hemma (runt 05). Väldigt mysigt :) 
 
-Imorgon ska jag och v ha en fixar-dag här hemma. Jag älskar att pyssla och dona här så det ser jag fram emot massor! Mini ska få leka hemma hos farmor och farfar en liten stund. Tycker inte om att vara ifrån honom dock och är inte van vid det, så det blir max två timmar. Som vanligt haha. Får en klump i magen redan nu. Tur att det dröjer länge innan han börjar på dagis.:)
Louis Vuitton - eatlikevic - nails