+++

 
En glimt av den fina buketten jag och v fick i måndags och så en god fruktsallad jag delade på med mini. 
 
HÄR har ni veckans bra! 
Veckan har nog varit den största utmaningen sedan mini hade sin kolik men försöker tänka positivt varje dag trots att jag känner mig som en levande död efter veckan om jag ska vara ärlig. :)
 
-Veckan toppas helt klart utav måndagen! V och jag firade 8 år och Lena fyllde år och kom förbi med finaste buketten till oss. Alltså. Jag älskar mina tjejer så mycket. De är som extra systrar och jag är så tacksam över att ha dem i mitt liv. ♥ Blev så överraskad när de trillade in här under måndagskvällen :') Sen hände det bra mycket mer under måndagen men det kommer längre fram här på bloggen. 
 
-Större delen utav onsdagen spenderades hos kardiologen. Kändes tungt att gå igenom min sjukdomshistoria sedan jag blev dålig 2013 men bra överlag då jag är tacksam över att ha ett så fint gäng som har hand om mig. Kommer ju bli bättre men det är en bit kvar även om jag ser mig själv som typ frisk. Glömmer bort hur pass dålig jag har varit och det är väl bra tänker jag :) Idag kan jag ju ANDAS och prata utan att svimma. Ni som hängt med här länge vet ju att jag fick börja om med precis allt. Prata, sitta upp, ta djupa andetag, gå osv. Heja heja kroppen! Den är fantastisk! 
Hur som helst så finns det en låååång plan nu vilket känns himla bra. Nu kör vi och peppar på en piggare Vickan! 
Vet att vissa utav er som jobbar på kardiologen läser bloggen. Ni är bäst ♥
 
-Bästis var här under torsdagen då det var lätt kaos med mini. Höll på att lägga mig på golvet ett tag och gråta jag med haha men fick bra med pepp och så var jag på banan igen. Man blir lite tokig av att bära runt på en 12 kgs bebis som skriker non stop i perioder i DYGN. Känner mig så hjälplös. Håll tummarna för att det blir bättre med mini nu! Läst om fler 10-månaders som med verkar ha det tufft nu. Stor kram till alla er som också kämpar på ♥
 
-Ja och hur gick alla fredagens möten och bestyr? En del är framskjutet men en del är avklarat. Tusen saker att göra men förarbetet är liksom grunden för resultatet så skam den som ger sig! Ska nog gå vägen det här :) Längtar till jag kan dela med mig av allt. Aaaallt på en gång. 
1
johanna

ser gott ut!

Svar: Det var det :)
victoriaestelle.se