life

Hej vänner. Behöver någon dag för att smälta och komma underfund med vad jag ska göra åt nättroll som hittat till min blogg. Har blockat men kommer mer ändå. Jag har fått kommentarer som inte är okej, och de fortsätter att trilla in tyvärr. 
Just nu är dessutom livet skörare än vanligt så jag orkar inte lägga energi på detta. 
Den 10:e oktober kommer jag berätta lite om vad det är som händer. Sen till hösten kommer ni se att bloggen förändras en del och jag hoppas att ni kommer tycka om det :) 
Har kämpat som en tok hela sommaren.
Jaja. Nu ska jag ta kväll med ryss här, mini har somnat för natten. 
Ska dippa grönsaker, äta godis och bara vara i vs famn. Precis vad jag behöver nu. Hörs snart igen vänner. Och ni andra som inte har bättre för er än att vara elaka och sprida dålig energi här; VIK HÄDAN. Läs inte min blogg om ni stör er så förbannat. Tack och hej! 
 
3
Jenny

Usch, bort med dem. Ta inte åt dig. Här kommer lite styrkekramar från en gammal kollega. Jag var igår och gjorde naglarna på samma ställe som du (blev så inspirerad av det du skrev i din blogg) och är så nöjd! Tack för tipset! Du inspirerar och är jätteduktig! Kram, Jenny (Instagram: trastresidence)

Svar: Åh tack fina du! <3 Och kul att du blev nöjd med naglarna, hon är verkligen toppen! Tack snälla för dina ord. Hoppas att allt är bra med dig. Stor kram <3
victoriaestelle.se

Thilda

Stor kram till dig!

Svar: Tack, kram <3<3
victoriaestelle.se

Madde

Jag bara älskar dina fina tallrikar med mat. Blir så inspirerad. Tänk om viljan och inspirationen fanns varje dag! Vilken fantastisk mat vi skulle ätit här hemma🤗

Svar: Tusen tack! :) Vad kul att jag kan inspirera :) <3 Stor kram
victoriaestelle.se