loveyoubigtime

Från gårdagens pw. ♥
Hej mina fina vänner och hej fredag! Det var med ett "änligen fredag" som ekade i hela kroppen när jag vaknade imorse. Denna mami är lite lätt trött efter veckan. Mycket som händer privat och så mini som börjat gå. Livsfarlig är han för han springer snarare än går. Han stannar bara upp för Cindy så henne har jag dragit med lite överallt, haha stackars hund. Typ som att kissa. In med Cindy och Victor på toan. Sminka sig? Cindy sitter bredvid badkaret haha. Bädda? Cindy och mini är på golvet i sovrummet. Ja ni fattar. Ska köpa något gotte åt henne idag för allt hon står ut med min lilla älg. 
När vi ska äta är hon vid oss ändå, mini och älgen är ett dream team enligt dem själva. Victor kör ena till mig och ena till dig, och så kastar han iväg maten till Cindy. Cindy är ju överlycklig och mini äter utan bråk så det får vara kaos och mat överallt. Brukar städa när mini sover lunch. :)
 
Annars då? När v slutat ska vi rulla iväg för att köpa en ny bilbarnstol åt mini som inte är så mini längre. Han behöver en ny. Efter det ska vi kolla ny säng åt honom och kanske lite annat. Får se vad som orkas med helt enkelt. Ser mest fram emot att busa med min lilla familj hemma och få krama om v lite extra. 
Känner mig lite gladare idag. Mest pga fina kommentarer och mail från er. Tack snälla ni. Önskar att jag kunde krama om er allihop! 
 
Nu ska jag rota fram någon choklad ur gotteskåpet här hemma och bläddra i en tidning. Det gäller att passa på när man kan sitta still. Enda gången det händer är när mini sover :) 
 
Ha en superfin fredag nu vänner så hörs vi snart igen ♥