monday

God kväll hjärtan.
 
Blev sen uppdatering, det beror på att jag inte suttit ner förrän nu. For real. 
Började dagen tidigt med en pw i vanlig ordning, trots att det spöade ner i backen. Tänkte att det säkert blir skönt väl ute och pälsade på mig och mini lite extra. Mini hade precis somnat i vagnen, typ två kilometer bort när vagnen börjar dra lite väl mycket åt vänster och så pang var luften helt väck i ena däcket. Fick snällt vända hem igen i spöregnet och dessutom bära upp där vagnen inte bar pga däcket. Mini sov gott hela vägen hem som tur var. 
Väl hemma hann jag bara in innan lillebror trillade in på en kaffe. Sen kom mamma. Gjorde lunch och bjöd på bullar jag bakade häromdagen. Supergoda om man får säga så? Haha. Sen kom någon hantverkare för att kolla något i garaget, minns inte ens vad. Och sen bakade jag bröd och gjorde middag till v.
Alltså dagen har varit så himla galet intensiv. Mellan allt detta har jag skuttat runt med mini som bara vill vara i min famn alternativt under min haka. Och så har jag rastat Cindy med ett antal gånger, med Victor på höftet. JISSES. Satte mig ner vid 19 när ryss nattade mini och det var ett hallelulja-moment for sure! 
Vet att jag inte behöver greja så himla mycket men samtidigt mår jag ju bäst av det. :) 
 
Hur som helst. Imorgon väntar galet mycket mer to dos så ska lägga ner datorn här och försöka läsa lite istället och varva ner. Gissar på att mini kommer leva loppan med mig hela dagen imorgon igen så en dos extra energi skulle verkligen behövas. 
 
Hörs imorgon igen. Gissar att det blir till kvällen, så att ni vet. Stor kram till er ♥