mondaymorning

God morgon hjärtan och hej måndag! ♥ Här hemma startade jag dagen med bowlen ovan. Blev en himla tråkig bild nu men svårt att få till något vettigt ljus så pass tidigt. Supergott var det hur som helst! :) 
 
Känns faktiskt skönt med en ny vecka, fullt med nya möjligheter. 
Igår fick jag till en pnap på 20 minuter under dagen vilket gjorde under. Behöver ju sova bra mycket mer men det går liksom inte att sova ikapp. Bara hoppas på att minis tänder samt lilla kris slutar bråka snart och att vi kan börja sova lite bättre allihopa igen. Har faktiskt fått sova okej inatt vilket vi tackar för!
 
Vad har ni för planer denna vecka? :) Mina följer nedan: 
 
Måndag: Pw med mini. Städa. Fota det till bloppisen som jag inte hann i helgen. Laga mat till mig. Mini och v har huuur mycket mat som helst förberett. Skönt! 
Baka bullar. Bakar nytt varje vecka och ändå är det typ tomt? Förstår inte. Men det är väl bra att det går åt I guess :) 
 
Tisdag: Dags för sjukhusbesök igen. Mini följer med men mami ska försöka roa honom under tiden. Det är lite svårt när jag måste ligga still, att ha en skuttandes 12 kgs klump på mig hah. :) Ska ladda upp med Babblarna, diverse leksaker samt fruktris.
Svårt att veta hur länge jag blir kvar på sjukhuset så jag packar för en hel dag. När v slutat jobbet blir det mys och bad för oss allihopa. 
 
Onsdag: Pw med mini. Utelek på tomten med älgen. Hemmafrusysslor x17472378
Vs gamla kollega kommer förbi. Det ser vi fram emot massor :) 
 
Tordag: Samma som ovan dock inget besök vad jag vet? 
 
Fredag: Samma som ovan. Eventuellt köpa med massa fredagsmys och våldsgästa mina favoriter på landet. Vi får se! 
 
Veckan känns relativt tom för att vara mig! Men, jag måste varva ner lite så det är lika bra. Har haft så höga krav på mig (eller ja, det har jag nog alltid vad gäller typ allt) men måste släppa på det lite. Mini behöver inte att vi hittar på 78 saker varje dag. Det duger att vara hemma och leka och busa också. Jag måste lära mig att det är okej att ta det lugnt när jag är helt slut. Jag måste ladda batterierna lite, tro det eller ej. Lättare att skriva detta än att utföra i praktiken. Får se hur jag lyckats med detta till på fredag. Veckans utmaning blir alltså att chilla på livet lite! 
 
Stor kram till er hjärtan, vi hörs snart igen ♥
eatlikevic