picsfromtheweek

Hej mina fina saknade hjärtan! ♥ Ursäkta tystnaden här inne men snart kommer ni att få ta del av vad det är som händer egentligen. Har summerat min vecka i lite bilder nedan. Senare kommer veckans bra upp också. Önskar er en trevlig helg så länge! :) 
Har startat varje morgon med vår lilla runda i vanlig ordning. Nu får man pälsa på sig ordentligt. Känns verkligen att hösten är här! Tror åkpåsen åker fram nu i veckan. När vi är ute tidigt tidigt är det ju bara ett par grader. 
Här var vi på g för att hämta diverse paket med dekor och annat skoj till minis 1-årsdag! Det kommer att bli så bra! :) Dock var vagnen kaosfull med paket under och på + att jag hade ett under armen hahaha. Blev stannad ett par gånger: "Det där ser tungt ut, ska jag hjälpa dig till bilen?" "Eh nej tack. Jag GÅR hem". Jag i ett nötskal :) Men det gick fint hem, inga problem. 
Ett utav paketen kom från myperfectday.se. Ni ska få ta del utav innehållet i ett senare inlägg. De har SÅ mycket fint! :) 
Mini har varit himla kinkig med maten då han fått så många tänder på en gång, igen. Så jag har fått laga det mesta och muta med det mesta. Här ovan är hans fav nu. Omelett m kalkon, lite nektarin, banan och rån. Han brukar äta annat men nu får han pilla i sig det han vill. Stackarn har så ont. :( 
Det har blivit mycket gos och lek då mini bara vill vara nära. Ser ni att han håller på att bli blond? När han kom var han svarthårig. Nu är det vita hårstrån som kommer. Det är en miniryss for sure det där. Med min envishet. Och så får han mina gröna ögon. :) 
V kom hem igår med detta samt blommor. Jag var helt slut som artist pga noll sömn och galen bebis. Fick lite pepp-presenter och beklaga mig en stund. Hundra kramar och alldeles för mycket glass senare mådde jag lite bättre. Denna vecka har varit insane. Förstår inte hur jag går runt. Tur att jag har så mycket energi. Blir väl som en "vanlig" människa när jag är slutkörd. Är jag pigg är jag duracell som v brukar säga :) 
Och så har jag hunnit med en bästis lunch också. Hon är allt bra min Sara. Tänk så länge vi har varit tillsammans höll jag på att skriva men ja hängt ihop. 18 år snart. Fick i henne vegetariskt och hon tyckte om det massor :) Kul att hon konverterat över lite. Själv är jag helveg snart. Vegan är målet! 
Louis Vuitton - eatlikevic - minirodini