thursday

Dagens snabba frukost fick bli en avokado och ett ägg. Smidigt och bra när man måste jaga bebis samtidigt. Mini är livsfarlig och står och går själv. Han är ju bara 10 månader och har inte balansen ordentligt än för att gå så mycket som han vill, så jag har faktiskt beställt en hjälm åt kraken haha. Stå gör han utan problem men det är ju inget skoj. 
 
Hej vänner. Jisses vad dagarna springer iväg. Det var varit lite hektiskt med mini, v jobbar himla mycket och jag mår verkligen inte hallon nu. Får knappt ihop dagarna och när vädret är allt annat än bra klättrar vi på väggarna här hemma typ. Eller ja. Mini gör det. Jag också kanske men jag är så trött att jag knappt orkar ta mig ut om jag ska vara ärlig. 
Brukar ju alltid ha små uppdrag varje dag så att mini får åtminstone ett par timmar frisk luft men igår var det kaosväder. Jag var dessutom så himla trött efter sjukhusbesöket i tisdags så jag tog tillfället i akt och sov samtidigt som mini gjorde det. Iallafall 30 min.
Till eftermiddagen kom några kollegor/vänner till v förbi. Jag bjöd på fika i vanlig ordning. Sen myste jag mest med mini. Mitt lilla hjärta. Vi tog ett långt bad och läste sen saga i nästan en hel timme. Rekord i att sitta still för honom. Han är så rolig och bläddrar (eller ja, mest sliter haha) tillbaka om jag hoppar över något. Han kanske blir en bokmal som jag och läser när han är 3 :) 
 
Vad händer idag då? Inte så mycket mer än att fortsätta vila när mini gör det och lyssna på min kropp. Senare har jag tid för franspåfyll  hos bästa Cissi och efter det kommer hantverkare hit för att planera putsen av vår fasad. Nu när det är så lite kvar på huset känns allt så lååååångsamt och tålamodet är verkligen noll haha. 
 
Kommer kika in senare och posta ett inlägg på hur naglarna blev sist. Är supernöjd! ♥
 
Ha en fin dag, kram! 
Louis Vuitton