today'slunch

Hej hjärtan! ♥ Lördag it is. Bjuder på en bild på dagens lunch som jag tänkte pilla i mig innan vi ska åka på Hilmas 1-årskalas här snart :) 
Är ju helt galen i bladspenat och vet inte hur många påsar jag äter i veckan. Kombon ovan är en ständig fav. Delar med mig av receptet längst ner i inlägget. 
 
Vad har ni för planer idag? 
Vi ska som sagt packa ihop oss här och åka på kalas snart. Efter det tänkte jag komma ut och träna lite smått. Har spring i benen trots att jag är rätt slut i övrigt. Sen måste jag baka nytt fröknäcke, är så sugen på det :) 
I övrigt tror jag att det blir en lugn dag/kväll med min lilla familj. Lovely! 
Önskar er en fin dag vänner ♥

Och här kommer receptet :) Vickans vetintevadjagskakalladetmendetärsupergottjaglovar
 
Broccoli. Koka upp i lättsaltat vatten. Låt stå i 3 min. Häll av och toppa med salt, peppar och citron
Vit quinoa. Följ anvisningarna på kartongen. Jag brukar koka 4 portioner med en tärning grönsaksbuljong.
Bladspenat. Värm upp en stekpanna med rapsolja. Fräs bladspenat med salt och peppar.
 
När allt ovan är klart blandar ni ihop allt i pannan med bladspenaten och tillsätter lite fetaost. Rör om.
Lägg upp på en tallrik och toppa med citron. SÅ gott! :)  
eatlikevic