trythis

Började faktiskt dagen med att baka detta gluten- och laktosfria bröd (trots att ögonen gick i kors. Blev akutsugen så det var bara att baka haha) som ni bara måste testa! Det går att variera massor och är supergott! Går snabbt dessutom. 
 
Så, här kommer receptet :) 
-Ca 6-7 dl glutenfri mjölmix
-1-2 dl ren havre
-2,5 tsk bikarbonat
-0,5 tsk salt
-0,5 dl sirap eller honung
-5 dl laktosfri filmjöl eller naturell yougurt
-2 dl valnötter eller efter smak
-1-2 dl torkade aprikoser efter smak (jag använder eko osvavlade, därav den mörka färgen) 
-Solrosfrön+pumpafrön efter smak + till topping
 
1. Blanda alla torra ingredienser
2. Tillsätt resten
3. Häll upp i en limpform (eller vad kallas de där man kan göra bröd och sockerkaka i?) 
Kan ev. vara bra att lägga i ett bakplåtspapper innan du häller i smeten. 
4. Skjuts in i ugnen. 1 h 175 grader :) 
eatlikevic