greensmoothiebowl

Dagens mörka frukost (gick upp lite för tidigt idag); grön smoothiebowl (spenat, avokado, mango, citron).
Skål plus kopp från Mateus, Änglaboden Linköping ♥
Snabbt ska det gå när man har två små och detta är verkligen en perfekt frukost. Är jag på språng så tar jag med smoothien med sugrör. Smoothie är så tacksamt. I med allt man är sugen på och så mixa! 
Här kommer en lista med några punkter just nu, då bloggen halkat lite efter dessa dagar: 
 
Har ni haft en bra påsk? Det har vi, men har haft migrän sedan torsdagsnatt med yrsel så har inte varit på banan alls. Har försökt ta det lugnt men det är jag verkligen inte bra på, alls. Så, nu blir det att kurera mig. Har varit ganska mycket dessa dagar. Trevligt men skallen min behöver vila lite nu :) 
 
As we speak sitter en byggställning nu äntligen runt huset. Nytt tak är lagt, ny panel och så blir det ny puts och en ny balkong. Alltså det känns så himla roligt! Älskar att vi fått huset precis så som vi vill ha det. Inte en enda sak är kvar från det gamla huset. Eller jo, en liten mosaikbit har vi sparat som minne som vi ska rama in, haha. Men annars så. Allt är utbytt och planlösningen heeeeelt omgjord. 
 
Haha på tal om byggställningen. Önskar att jag hann filma Victors min när han såg folk vandra omkring här utanför på andra våningen. Han sa "kacka kacka" flera gånger vilket är hans ord för fågel. Helt uppe i varv var han och kutade omkring här hemma. Så gulligt :) 
 
Igår kom Bella och Mike hit runt lunch. Vi spenderade dagen ihop, åt massa gott och bara pratade. Så himla mysigt. Vi firade deras förlovning i efterskott också. Det var på tiden :) 
Bella är bäst ♥ 
Mateus - Änglaboden