klong

Hej vänner och hej söndag! Bjuder på bilder från dagens lunch; räksallad på Vickans vis! V var snäll och skalade färska räkor åt mig (jag klarar inte av att skala..) och så kokade jag quinoa till. Sen på med lite sallad, feta, ägg, dill = klart! ♥ Tallrik Mateus, Änglaboden Linköping, Ekholmens Centrum. Vas Klong, Ljusstake Klong, Underlägg Morris. 
 
Har ni sovit gott? :) Det har vi här hemma. Jag vaknade superpigg vid 05 och gick upp med lillan och Victor och lät pappan i huset sova vidare till 08. 05 är min tid. Har vaknat den tiden i flera år. 
Fick sova från 21 till 05 utan att lillan ville äta så jag känner mig som en helt ny människa, haha. Tror att hon inte kommer äta längre på nätterna, för nu är det tredje natten som hon skippar det helt. Hennes viktkurva är toppen så hon behöver det inte faktiskt.. Hon brukar hojta när hon är hungrig, så vi får väl se om jag får fortsätta sova genom nätterna :) 
 
Idag har vi redan hittat på diverse saker och varit runt samt haft besök. Så nu har jag planerat in vila här på agendan. Det är väl det jag är sämst på under dagarna, just att vila. 
Killarna leker i Victors rum och Vilma sover på min kudde. Funderar på att dela den med henne snart :) 
 
En annan sak som jag kanske borde börjat inlägget med; Har hört att det är många som inte kommer in på min blogg. Att den bara står och tuggar. Jag har mailat supporten ang detta och väntar återkoppling, de hittar nämligen inte felet. 
Det jag själv har märkt är att det tar längre tid att komma in på bloggen. Får hoppas på att det är löst snabbt för jag har massa skoj på g i veckan! :) Tack alla ni som hört av er. 
 
Ha världens finaste söndag hjärtan så hörs vi snart igen! Stor kram ♥
Klong - Mateus - Morris