picslately

Hej på er igen vänner! Barnen sover sin lunchvila här hemma så jag tänkte att jag kunde passa på att titta in här ♥
 
Bjuder på lite bilder från förra veckan fram till nu.
Det har blivit mycket mys och innelek med min älskade lilla kille. Detta är från igår när det spöregnade hela dagen. Annars brukar vi nämligen gå till en lekpark i närheten på dagarna :) 
Här är en bild från när vi var i lekparken innan helgen. Solen gassade på verkligen och det dröjde inte länge innan jackan åkte av. Så himla skönt verkligen! Tror det blev typ 20 grader denna dag. Fantastiskt! 
Lillan sov i vagnen medan vi busade runt och byggde sandslott. Lagom till det var mellisdags (hade dukat upp som en liten picknick åt oss med frukt osv) bestämde sig Victor för att äta en näve sand.... Det tyckte han var superkul, mamman var inte lika road dock.. 
Lunch till mamman i huset (snabbt och lätt). Victor fick köttfärssås med morötter som jag förberett tidigare. 
Lite nytt till barnen från Baby Exclusive. Så himla kul att kunna syskonmatcha! ♥ Och hur gullig är inte puffbyxan till lillan?! :)
Och så nytt till miiiig! Ibland får man unna sig lite nytt från Mateus. Typ varje månad haha. Här är ett nytt uppläggningsfat till samlingen! Älskar det! ♥Ni kommer att få se bättre bilder senare när det ligger en fräsch sallad på :) Detta kommer från Änglaboden, Linköping, Ekholmens centrum. Världens mysigaste butik och som många av er vet min stora favorit sedan länge! De har det mesta och alla mina favvovarumärken. Både till mig, vad gäller inredning och annat, men även till barn. 
Varenda vas här hemma ekar tom just nu. Eller nu ljög jag.. Fick ju röda rosor utav v häromdagen bara för att. :) :) :)
Så en vas står prydd här hemma men resten behöver påfyll! Så, det blir dagens mission när mannen kommer hem från jobbet. Eller ja, sitt ena jobb.. Han kallar mig arbetsmyra men han tar arbetsmyreriet (nytt ord made by vic) till en helt ny nivå! 
 
Det blev ett litet hattigt inlägg ni vänner men så får det bli nu! ♥
Så roligt att vara tillbaka och tänka på lite annat än sjukhus osv. Ni är bäst. Stor kram! 
Klong - Mateus - Morris - Odd Molly - Polarn O Pyret - minirodini - Änglaboden