thankyou

Hur avbryter man en sådan här radiotystnad? 
Först och främst kanske med att tacka för alla fina kommentarer och omtanke som strömmat in. Tusen tusen tack för det hjärtan!
 
För två veckor sedan, under onsdagen, insjuknade Vilma väldigt hastigt i vad jag trodde var feber och hosta. Typ en förkylning. Men, för en bebis på inte ens två månader kan det vara livsfarligt. Direkt vid första symptomen ringde jag BVC. Men, väl där fick vi åka direkt upp till akuten med Vilma som blev akut sämre fort. 
Hennes hosta gav henne två andningsuppehåll och hon blev blå. Paniken som uppstod var inte nådig kan jag lova!
Efter utredningar, mycket sjukhusvistelse, gråt och noll sömn så blev domen RS. De trodde kikhosta så hon behandlades för det till en början, dock utan resultat. 
Denna tid har varit hemsk men ändå fantastisk givetvis eftersom att Vilma nu mår lite bättre. Dock med en hosta från h-vetet. 
Ingen av oss andra har varit förkylda i familjen här så jag förstår fortfarande inte hur det här kunde ske. 
Nu när lillan har börjat må lite bättre så kom smällen för mig istället. Jag mår sämre än någonsin och jag bara "längtar" till det blir min tur för operation. Är så yr i skallen varje dag, mår illa och är allmänt svajig. 
Energin går till barnen och jag får ju dubbelt tillbaka, barnen och v är mitt allt och de finaste på jorden. Men mer än så fixar jag inte just nu. 
Livet har prövat mig många gånger men det här tar nog nästan priset. 
Vickan är helt enkelt slut som artist. 
Allt är så maxat nu och jag skulle verkligen behöva all den där överskotts energin som jag brukar ha. När jag kan berätta allt kommer ni att förstå. Tusen bollar i luften är det, i vanlig ordning. 
Jätteroligt, verkligen, men ingen bra tajming vad gäller måendet mitt. 
In i kaklet Vickan, som v brukar säga. Skam den som ger sig! ♥
1
Majda

Visst är det hemskt att se de små lida så där... Hoppas att lilla hjärta blir frisk snart!
Krya på dig kram till dotter och en stor styrkekram till dig!

Svar: Tack snälla Majda <3 Kram
victoriaestelle.se