mondayandmyplans

God morgon vänner och hej måndag! ♥ Denna dag startade jag på allra bästa sätt; först bebisgos och amma, sedan långfrukost med mina stora hjärtan. Gjorde havregrynsgröt med blåbär, chia, banan o kanel. Toppat med valnötter. En kopp finkaffe till det också såklart. (Skål+kopp: Mateus, Änglaboden Linköping. Underlägg: Morris, New Port, Vas+Ljusstake: Klong).
 
Tänkte att jag skulle kolla in lite snabbt och dela med mig av veckans sk planer haha. Blir mest att försöka komma in i rutinerna igen här och in i ekorrhjulet ordentligt igen :) Än så länge går det toppen men vädret ställer ju till det en del. Längtar till det blir varmt och skönt igen. Bort med snökaoset nu känner jag! 
 
Hur som helst. Här kommer veckan so far! 
 
Måndag: Inga speciella planer mer än att v ska veckohandla mat och så ska vi planera upp matveckan en dag sent. 
Tisdag: Svärfar fyller år. Garaget ska planeras om för utbyggnad och v sitter i möte en del av dagen. Alltså har jag två bebisar varav en ammar mig som en napp i stort sett. Men det kommer gå toppen :) 
Onsdag: Sjukhuset för mig och lillan. Kontroll. Svärisarna kommer ♥
Torsdag: BVC för lillan och så passar jag på att ta med Victor med tror jag för att ta en vikt+längd och hälsa på världens bästa Filippa (vår BVC-sköterska). Victor är nu 1 år och 3 månader och nästa kontroll är ju inte än på ett par månader, och sist var ju när han blev 1 år. Så, det är lika bra att ta med honom också :) 
Fredag: Bästishäng!!! Som jag har längtat. Hoppas på att alla är friska och krya så att jag och lillan kan mysa runt hos bästis ett par timmar. Saknar henne så mycket. 
Lördag: Tomt men lär bli familjemys som vanligt :) 
Söndag: Städa och planera nästkommande vecka. Fota lite material till bloggen samt ett nytt samarbete. Kul! 
 
Ha nu världens finaste måndag vänner så hörs vi snart igen. Stor kram! 
Mateus - Änglaboden

morningsunshine

Dagens frukost: Fruktfat a al vic, äggröra m grädde och chiaknäcke m mosad avokado. Uppläggningsfat, tallrik samt skål från Mateus, Änglaboden Linköping i Ekholmens Centrum ♥
 
Har tappat sjukt mycket vikt denna vecka så nu är det dags att bygga upp kroppen igen och äta bra mycket mer, och framförallt tänka på intagen så att jag får i mig tillräckligt nu när jag ammar så mycket. Kroppen är ju helt fantastisk men jag förstår inte hur snabbt magen och allt försvann denna gång. Sist gick det ju fort, men nu kom jag i mina kläder två dagar efter och jag ser ut som vanligt. Dock med E-kupa istället för C haha, men det är en annan femma. Vill gärna stanna i vikt eller allra helst lägga på mig några kilon. Så himla svårt, men skam den som ger sig. 
 
God morgon hjärtan och hej söndag! Alltså vad dagarna springer förbi! Lillan blev en vecka i torsdags. ♥
 
Hur mår ni? :) Känns som det var evigheter sedan jag uppdaterade. Saknar bloggen och er massor, så nu är det dags för rutiner igen. Känner att vi som familj här hemma har landat fint och kommit in i allt. Victor kramar om Vilma varje dag och då sprängs ju hjärtat. Herre vilken kärlek. Jag älskar min lilla familj så mycket. ♥
 
Idag ska vi försöka få dagen att gå inomhus... Vilket är en rätt stor utmaning med en ettåring. Vi brukar ju ta oss ut varje dag men idag är det lite väl kallt här (-15) så jag har bunkrat upp med massa pyssel vi köpte innan lillan kom som vi ska packa upp. Och så blir det väl Daniel Tiger till jag och v får krupp, typ :) Strålande sol är det, tacksamt att vi har stora fönsterpartier i alla väderstreck, känns som att vi är ute ändå. 
 
Måste avrunda här men vi hörs imorgon igen finisar! Victor river ut lillans garderob hör jag haha. Stor kram till er! 
Mateus
1

sheshere

Hej på er hjärtan! Gissa vem som tittade ut på BF 15/2 :) Är helt inne i bebisbubblan deluxe och är överfylld av kärlek till mina små. Och så mitt stora hjärta också såklart. Kärleken till Vitalij går inte ens att beskriva med ord. Han är helt fantastisk och vi fick så mycket beröm från den fantastiska personalen under förlossningen just pga vilket team vi är. Vi är bäst du och jag älskling! ♥
 
Jag behöver landa lite här men en förlossningsberättelse ligger som utkast och snart är jag tillbaka. Lovar! ♥
 
Stor kram till er alla och tusen tack för alla gratulationer! Vilma hälsar så mycket! 
3