babyshower

Hej mina fina! Det är lite tyst här inne just nu och det beror mest på att jag kommer att få bebis när som helst plus att jag fått lunginflammation igen tyvärr. Ska tilbaka till läkaren snart och se vad vi kan hitta på för kur och ta nya prover. Men, nu var det inte det inlägget skulle handla om utan detta ovan! :)
 
Igår var v hetsig allan på morgonen. Han ville att jag skulle göra ett stort fruktfat och så skulle vi prompt till affären trots att jag kände mig som ett spöke. Sedan ville han ändra allt och äta färska räkor och plockmat vid kl 14. Förstod ingenting men tänkte att han kanske började bli lite spänd pga bebis är på g. Och ja, frukt tackar jag ju aldrig nej till och vi har alltid det hemma så jag ställde mig och började hacka för kung och fosterland. När jag gjort två portionsskålar säger v: Neeeej Vickan alltså MYCKET. Vi måste ju ha i kylen när du blir sugen och så tar vi med till förlossningen. Que? Aja. Toppade med choklad och så när jag väl var klar skulle inte människan smaka ens. "Ae jag är inte sugen längre, vi ställer in den i kylen. Och du kanske kan ta något kort till bloggen med?". Haha alltså fy vad sur jag blev. Jag mådde inte hallon heller så jag gick och la mig en stund och försökte sova. Då sätter v på jättehög musik här uppe, sätter på kranen och låter allmänt alldeles för högt när man behöver vila. När jag går ut från sovrummet redo att gapa "MEN VAD HÅLLER DU PÅ MED?!?" står mina favvotjejer här ute och har dukat massa gotte och köpt med sig massa presenter! Alltså NI! ♥ 
Meningen var att vi skulle vara iväg medan de grejade men jag ville hem från affären snabbt, mådde ju bulle. Och v hetsade runt mig i butik efter butik. Haha stackarn och jag blev så trött på virrpannan deluxe! 
 
Tack snälla ni för allt. Mitt i allt ärligt talat skitjobbigt just nu så rann det lyckotårar igår. Älskar er till månen och tillbaka. ♥
 
Nu ska jag fortsätta att leva på allt det fina från gårdagen för att ladda om och åka iväg till läkaren igen. Wish me luck. 
1
Hanna

Vad mysigt med babyshower! Så gulligt av dina vänner och V. :-)

Svar: Ja eller hur! :) Jag blev så himla glad verkligen :)
victoriaestelle.se