mondayandmyplans

God morgon vänner och hej måndag! ♥ Denna dag startade jag på allra bästa sätt; först bebisgos och amma, sedan långfrukost med mina stora hjärtan. Gjorde havregrynsgröt med blåbär, chia, banan o kanel. Toppat med valnötter. En kopp finkaffe till det också såklart. (Skål+kopp: Mateus, Änglaboden Linköping. Underlägg: Morris, New Port, Vas+Ljusstake: Klong).
 
Tänkte att jag skulle kolla in lite snabbt och dela med mig av veckans sk planer haha. Blir mest att försöka komma in i rutinerna igen här och in i ekorrhjulet ordentligt igen :) Än så länge går det toppen men vädret ställer ju till det en del. Längtar till det blir varmt och skönt igen. Bort med snökaoset nu känner jag! 
 
Hur som helst. Här kommer veckan so far! 
 
Måndag: Inga speciella planer mer än att v ska veckohandla mat och så ska vi planera upp matveckan en dag sent. 
Tisdag: Svärfar fyller år. Garaget ska planeras om för utbyggnad och v sitter i möte en del av dagen. Alltså har jag två bebisar varav en ammar mig som en napp i stort sett. Men det kommer gå toppen :) 
Onsdag: Sjukhuset för mig och lillan. Kontroll. Svärisarna kommer ♥
Torsdag: BVC för lillan och så passar jag på att ta med Victor med tror jag för att ta en vikt+längd och hälsa på världens bästa Filippa (vår BVC-sköterska). Victor är nu 1 år och 3 månader och nästa kontroll är ju inte än på ett par månader, och sist var ju när han blev 1 år. Så, det är lika bra att ta med honom också :) 
Fredag: Bästishäng!!! Som jag har längtat. Hoppas på att alla är friska och krya så att jag och lillan kan mysa runt hos bästis ett par timmar. Saknar henne så mycket. 
Lördag: Tomt men lär bli familjemys som vanligt :) 
Söndag: Städa och planera nästkommande vecka. Fota lite material till bloggen samt ett nytt samarbete. Kul! 
 
Ha nu världens finaste måndag vänner så hörs vi snart igen. Stor kram! 
Mateus - Änglaboden