myweekend

Hej mina fina hjärtan! Här kommer lite blandade bilder från helgen so far :) 
Bild på kanonkulan. Naveln pekar ner i golvet känns det som och så blev magen sne, mitt i en sammandragning haha. Hur som helst så ser jag inte mina fötter längre knappt. Tog några foton med v och det blir dem sista på magen. 
Packat klart BB-väskorna, igen och ställt vid dörren. Fick för mig att jag behövde tvätta allt igen som låg i väskorna såatteeee så blev det. Luktade typ instängt. Men nu så. :) 
Öppnat upp fina presenter som jag fick utav mina älskade tjejer. Allt är inte med på bild. Hur sött var detta ovan? Victor har likadan uppsättning, fast i blått. Och på tal om rosa och blått så har jag fått någon/några frågor om hur jag tänker kring att jag klär Victor i blått och typiska killkläder, men tänker att jag svarar på det mer utförligt i ett eget inlägg. Kan säga kort att jag aldrig ens reflekterat över det. Victor har mycket neutrala kläder också. Och varför skulle inte blå vara en neutral färg? 
Första måltiden på ett par dagar. Plus en stor smoothie. Detta åt jag igår till lunch, dock kände jag absolut ingen smak alls. Längtar till jag blir frisk. 
Och denna lilla mysloppa har också blivit sjuk stackarn och ligger just nu med skyhög feber och sover igen. Har varit uppe med honom till och från hela natten och så vid 05 fick han i sig lite frukost. Sen somnade han om igen. Lilla hjärtat mitt! ♥ 
Svårt att hålla sig undan när man själv är sjuk och så har v också känt sig dålig och då har jag sovit med Victor. Typ omöjligt att inte smitta varandra. 
Nu får vi hålla tummarna för att Victor blir frisk snabbt och att lillan bestämmer sig för att titta ut asap så att mamman här kan få en rejäl kur mot lunginflammationen jag åkt på. 
 
Nu ska jag faktiskt också ta och krypa ner igen. Har inte sovit på flera nätter, alltså inte alls, så jag är verkligen mossig. Mossig på en helt ny nivå. Skrapade ihop två timmars sömn igår på dagen. 
Försöker verkligen ladda batterierna inför vad som komma skall men just nu känns det som att möta en 100 meter hög vägg.
Men en rejäl vila så är jag nog på benen igen. Har ju varit med om värre så det ska nog gå vägen det här med :) 
 
Vi hörs snart igen vänner. Önskar er en jättefin söndag så försöker jag kika in här igen så fort jag orkar och kan! Stor kram!
Klong - Louis Vuitton - Mateus - Polarn O Pyret