waiting

Hej vänner. Här kommer en kortis från mig :) 
 
Här sitter jag och halsar hallonbladste. Är lagom trött på att vara såhär jättegravid nu. Händerna bultar och jag fick en smärre chock när jag såg mitt ansikte i spegeln imorse. Nog för att jag och v var uppe inatt igen med mini men alltså det ser ut som att jag gjort ett ingrepp i läpparna och kinderna haha. Så otroligt svullen så det är inte klokt. 
Och så skulle det ju vara trevligt att kunna andas normalt igen. Jag startade dagen med att inhalera diverse mediciner jag fått. Det är totalt 16 inhalationer per dag nu. Rätt sjuk mängd till en ganska sjuk tjej iofs. Ber verkligen till högre makter om att få må en smula bättre. Är inte jättesugen på att föda barn med lunginflammation, feber och igentäppta bihålor men ja. What to do. 
Något positivt är iallafall att mini är relativt pigg trots feber och hosta. Han orkar liksom vara uppe och leka lite. Värmer mammahjärtat mitt att se. ♥
 
Imorgon ska jag in igen för undersökning/koll. Ska bli spännande att se hur långt jag kommit, men är samtidigt beredd på att bli besviken. Känns som att jag ska vara gravid för evigt nu. Vet ju att jag är "igång" men hur länge ska man behöva vara "igång" innan förlossningen faktiskt startar?! Såhär var det ju till och från med Victor med och när det väl drog igång hann jag ju knappt förstå det innan han var ute (40 minuter...). Och förstod ju aldrig att det var igång innan med honom. 
Är livrädd över att inte hinna in trots att vi bor bara ca 15 min från sjukhuset. 
Aja. Nog spekulerat! Får se vad vi kommer fram till imorgon helt enkelt. Håll tummarna för oss :) 
 
Annars då? Gissa vad som händer hemma hos oss just nu as we speak?! Det är nästan så att jag själv trillar baklänges bara utav att skriva det MEN trappen monteras!!! Alltså. Jag ska aldrig mer i hela mitt liv bestämma mig för en ny trapp. Jag och v är för det första för kräsna för att hitta en på marknaden som matchar våra krav. Alltså är denna trapp skräddarsydd i minsta lilla detalj = sjukt lång leveranstid. SÅ, note to self: Byt aldrig trapp igen. Och framförallt: Gör det absolut inte med en ettåring och bebis på g. :) :) :) 
 
Nu ska jag faktiskt ta ett bad medan killarna här hemma bygger med klossar. Ska unna mig lite hemmaspa och fräscha till mig lite. ♥ Sedan ska jag invänta 3 paket som ska komma idag #mom2bepart2 #hurmycketfårmanunnasig #detäralltidlägeförennyklongvas
 
Ha en fin måndag vänner ♥
Klong - Matteus
1
Hanna

Fy, det låter inte alls roligt. Hoppas att du snart mår bättre.

Svar: Tack snälla :)
victoriaestelle.se