babybumpw36

Veckans kanonkula! Går ju in i ny vecka denna vecka men ja. Här har ni kulan i v36. 
 
Känner mig bautastor och bor i mjuka kläder. Skulle aldrig ta på mig ett par jeans nu känner jag. Har packat ner alla mina pregbyxor i en kasse. Är supersvullen i hela kroppen också och på kvällarna bultar det i både händer och fötter. Ska testa att ta bort salt helt ur kosten igen nu under denna vecka och se om det lättar lite. 
Jag smörjer in hela kroppen varje kväll med Bio oil och den oljan är verkligen fantastisk. Hjälper lite mot att det spänner så mycket runt magen och bysten också. Skönt. Tips tips!
 
Cindy är extra gosig just nu. Det var hon innan Victor kom också och det är så himla fint att se. Och så är hon så försiktig med Victor med. Älskade vovve. 
 
Nu är det drygt 4 veckor kvar till lillans ankomst. Allt är klart här hemma. Lite småfix kvar såsom att bädda liggdelen i vagnen med fårpläd och nya åkpåsen mm. Babyskyddet ska in i bilen osv. I övrigt är vi i fas och det känns så himla skönt. Plockar och pysslar med lillans saker varje dag och känner verkligen att jag boar in i det sista. Så mysigt och så får jag ro i själen utav det :) Snart är hon här min lilla prinsessa! 
 
Igår fick jag ett nytt namn till mig när jag låg och läste. Helt plötsligt har vi flera namn att välja med så vi får se vad  lillan ser ut att heta sen helt enkelt. Spännande. 
 
Vitalij och jag har myskväll precis varje kväll nu när Victor har somnat. Vi tänder ljus och lagar en god middag. Pysslar om varandra och bara pratar. Lägger bort telefonerna osv. Det är verkligen så mysigt och extra värdefullt nu som småbarnsförälder. Vitalij är bäst ♥ 
 
Mår fortfarande illa varje dag till och från. Jättetråkigt men samtidigt är det inte ens i närheten av vad det var med Victor så jag är evigt tacksam för det. Försöker att äta småmål typ mellis och så ofta, det hjälper lite. Och så massor med kallt vatten. 
Resten av kroppen känns kaos men det är ingen nyhet. Kommer må såhär till mitt hjärta är fixat så jag härdar. In i kaklet som v brukar säga haha.