bananapancakes

Från dagens pannkakslunch med bestie! ♥ Tallrikar + skålar från Matteus finns att köpa hos Änglaboden i Ekholmens Centrum. ♥ Ljusen är också därifrån. Ljusstakar från Blomstertorget. Stor vas från Kähler. 
 
Hej på er mina fina vänner! 
 
Idag kom bästis över en stund på pannkakslunch. Hon är toppen, men det visste ni ju redan vid det här laget :) Tänk att vi snart varit helan och halvan i 20 år. Vi pratade om det igår. Riktig vänskap. Vissa försvinner med tiden medan andra hänger kvar. Sara är en sådan vän som jag kommer att rulla min rulator bredvid när jag är 83. Hon har funnits vid min sida sedan jag började i samma klass som henne i femman. Alla borde ha en vän som henne. ♥ 
Sen, när jag började arbeta som planerare och var färdigutbildad, träffade jag Linnéa som jag är så tacksam över att ha i mitt liv. Dessa två tjejer förgyller mina dagar något enormt! ♥ 
 
Nu ska jag och familjen packa ihop oss för att hämta upp en hög med paket. Har roliga samarbeten på gång och så väntar jag på lite annat också. :) BIlder kommer givetvis upp här. 
 
Ha en fortsatt fin dag. Tack för att ni kikar in här varje dag! 
 
Och ni som undrar över lillan: Än så länge verkar hon trivas fint i magen trots att jag har onda förvärkar precis varenda natt. Sen till morgonen är de som bortblåsta. På måndag har jag mitt sista barnmorskebesök. Ska bli spännande att se om det hänt något till dess :) 
Matteus - eatlikevic - kähler - Änglaboden