fridayitis

God morgon hjärtan och hej fredag! Även fast att alla dagar känns som fredagar numera så är det ändå lite extra mysigt med helg. Kanske också för att mina älskade tjejer kommer ikväll på lite sallad och så. Som jag saknat dem. ♥ Är så tacksam över att Victor har så fina faddrar samt Gudmor. 
 
Annars då? Igår öppnade jag skönheten ovan som jag fick utav v (visar upp senare). Plus att jag började surfa runt efter lite väskinspo. Sedan får jag välja en. Är ute efter en lite mer jobbvänlig variant. Jag vet. Jag har många fina väskor absolut men nu är jag ute efter en mer portföljaktig. Svårt att förklara. Får visa upp den istället när den är här. Tror nämligen att jag bestämt mig :) 
 
Nu ska jag öka lite här. Ska ner allihopa och göra iordning lite på nedervåningen så att vi kommer i ordning ordentligt innan trappen monteras snart. Som jag ser fram emot det! 
 
För övrigt vet jag inte varför inte mina tidsinställda inlägg kommer upp som de ska. Väntar på svar från supporten och  hoppas på att det löser sig under dagen. Kommer titta in senare ♥
Ha nu en jättefin fredag och ta hand om er. Stor kram! 
Louis Vuitton
1
ANNAWII

Men åhhh visa innehållet, älskar LV!

Kram finaste du och hoppas du får en fin helg med dina kära <3

Svar: Åh det ska jag absolut göra. Blir extra kul när väskan kommer med :) Ha det så bra fina du! <3 Stor kram
victoriaestelle.se