healthy

Dagens lunch; Quinoa, sallad, broccoli, valnötter, citron och laxfilé.
Mellis; Lite kvarg toppat med färska bär, valnötter och chia.
Och så mina nödbollar jag snickrade ihop igår - sååå goda! 
 
Hej mina fina! ♥ Hoppas att ni har sovit gott. 
Det har vi och vi har nog bara haft tre uppvak med mini inatt - rekord och så himla skönt. När han vaknar flera gånger i timmen är man inte människa dagen efter. Men nu är det helt okej :) 
 
Snart ska jag börja förbereda dagens alla måltider för familjen här hemma haha. Vi ska ju iväg till bästis en stund idag.
Vissa dagar känns det inte som jag gör annat än att förbereda mat, laga mat, mata, tvätta, diska, städa och så repeat. Tur för mig att jag älskar att laga mat och att v börjat äta mer och mer som jag. Blir lite mindre att laga då. :) 
Efter lite matprepp tänkte jag försöka hitta något att ha på mig idag. Det börjar verkligen sina i garderoberna nu så det blir väl att hoppa i någon klänning. Eller klättra i någon klänning rättare sagt. Sjukt vad osmidig jag känner mig i kroppen nu. Nu är det dock bara 28 dagar kvar. Heja heja. ♥ Längtar så mycket efter lillan! 
 
Måste sätta fart här nu. Ambitionen är att hinna duscha innan vi ska iväg med. :) Fick leverpastej i ansiktet förut och så en bra kladdig kram så jag känner att det vore bra att fräscha till sig lite innan vi åker :) :) :) 
Stor kram till er! 
Matteus - eatclean - eatlikevic - Änglaboden