itsmybirthday!

Idag fyller jag år. Hela 29 år blir jag! Blev så fint uppvaktad utav v+v och så Cindy förstås. Jag har hela tiden visualiserat mig själv som tvåbarnsmami vid 30 och det är jag ju då. Hus och "allt det där" har jag med sedan år tillbaka. Och så världens finaste Vitalij vid min sida. Tänk att jag träffade honom när jag fyllde 20. Jisses så snabbt tiden går. Och Victor?! Min bebis är liksom ett år?! Ett helt år? Vad hände med 2017? Någon krympte året till typ en månad? Haha. 
Jag älskar att vara mamma. Jag älskar Victor och min lilla familj så att hjärtat spricker. Och snart blir vi fyra.
Jag är så lycklig och kunde absolut inte önskat något mer i hela vida världen än att få spendera dagarna med mina finaste hjärtan. 
 
Idag har vi lite öppet hus här hemma. Familjen får droppa in lite när de känner för det, det var ju trots allt nyårsafton igår och säkerligen blev det sent för de flesta. Förutom mig då som dvalade in fint vid 21. Preggo var det! 
 
Jag har ordnat stora fruktfat och så massa Vickanvänlig plockmat. Typ rökt kalkon, fetaost, massor med grönsaker osv. Till efterrätt har jag bakat en enkel marängtårta. Gjorde bottnarna imorse. Det är mjölkchoklad i marängen, supergott. Sedan har jag varvat med banan, grädde och nutella. Som ni hör är det en typisk "nu i januari börjar mitt nya liv-tårta". Not haha :) Men men, fyller man år så. 
 
En annan sak då. Sifferfreak som jag är. Idag är det måndag - första dagen på veckan, vecka 1 och så 1 januari. 010101. Bara jag som tycker att det är häftigt? Förmodligen ja. Haha. 
 
Kommer ett eget inlägg där jag visar upp vad jag fått för fina presenter :) Bortskämd.se. 
iittala - kähler - Änglaboden
1
Kim Svensson

Grattis i efterskott! Tårta såg väldigt god ut! 😘

Svar: Tusen tack fina du! <3
victoriaestelle.se