jellycat

Hej hjärtan och hej fredag hälsar Vickan direkt från sängen med en skål fruktsallad på magen.
Lillan har fått ett nytt gosedjur från Jellycat :) Jag och v sover med hennes snuttisar, filtar och nu detta lilla lamm, innan hon kommer. 
 
Idag är en sådan dag då jag mår bra mycket sämre. Är så tacksam för att alla dagar inte ser ut såhär. Men, idag har jag svårt att stå, gå eller ens sitta upp. Får anstränga mig för att äta och ja. Som sagt. Tacksam över att det var ett tag sedan jag mådde såhär dåligt. Sist var det innan jul då jag låg inne från och till i två veckor. 
Kände av att jag var sämre redan igår så idag har jag bara försökt acceptera läget. Går inte att trotsa kroppen när jag mår såhär. V frågade hur jag mådde imorse när jag gick upp med en pyjamas ut och in ("har du nya byxor Vickan? ......Fina.. Ska sömmarna vara sådär på benen?) HAHAH alltså?! Hur lyckas jag? Ena strumpan var också ut och in. Ett amningsinlägg var i tröjärmen, det märkte jag när jag försökte pilla i mig frukost. Hahaha det är bara att skratta åt eländet :) 
Har iallafall lyckats gå en liten liten snigelpromenad med mina hjärtan. Köpt smickrande förlossningsbindor och så massor med frukt och choklad. 
 
Sedan har jag mest vilat och försökt lugna ner min lilla boa-så-mycket-du-kan-nu-vickan-hjärna. 
Skulle träffat Linnéa en sväng men vi får ses en annan dag när jag inte är ett spöke. Världens finaste Linneis. ♥
 
Nu ska jag göra mig en kopp finkaffe och sedan umgås med mina killar lite. Sedan intar jag valrossläge igen. 
Imorgon är en ny dag! 
 
Önskar er en jättefin fredag. Ta hand om er! 
Matteus - Odd Molly