mamisbday

Fina fina mami och så en bdaygift från oss; en klocka. Sedan fick hon även en heldag med frisörbesök och allt, bara hon och jag :)
 
Gårdagen blev lyckad och mami blev jätteglad! ♥ Grattis igen älskade du! 
 
Idag är det söndag och vi har fått sova till 07 här hemma. Givetvis med 5 st springa-upp-och-lugna-mini-stopp men annars så. Himla lyxigt! Han har nattskräck och affektanfall nästan varje natt men vi är vana här hemma och försöker hjälpas åt bäst vi kan. Har inte sovit en hel natt, eller sammanhängande timmar, på över ett år. 
Detta är dock inget vi klagar över alls här hemma och det är nog inte många som vet. Tycker inte att det tjänar mycket till att "beklaga sig" över sådant. Vi gör det bästa vi kan här hemma och det går bra. Förhoppningsvis växer det bort snart. Det är det vanliga. 
 
Här hemma står det baka morotsbröd på schemat. Vill ju som sagt bunkra upp med lite sånt innan förlossningen så att det finns hemma i frysen. Och så ska jag börja förbereda BB-väskan. Haft känningar varje kväll nu och varje gång tänker jag att nae Vickan VARFÖR har du inte packat väskan än?! 
 
Tänkte komma iväg skapligt innan det blir så mycket folk i mataffärerna. Alla med en ettåring med spring i benen vet att ta på kläder tar typ tre gånger längre tid än vad man räknat med :) :) :)
Vi hörs senare fina ni. Har lite inlägg som kommer upp under dagen, bland annat med lite tips på mellis som ni efterfrågat. Stor kram till er! ♥