mondayandmyplans

En vindögd vic, v+v från i somras/höstas. Kände mig så svullen och stor här. Denna graviditet syntes ju så tidigt. Tror jag var i v16 här och försökte gömma minimagen i en stor blusskjorta. Så sitter man här i v37 snart och skrattar åt ovanstående bild. Nu har jag liksom en fotboll på magen :) :) :) 
 
Ny vecka igen. Vad har ni för planer?
Vi räknar ner dagarna till trappen är monterad färdigt här hemma. Sen ska vi fira haha :) 
Annars idag så ska vi iväg på lite ärenden i vanlig ordning och så har jag många samtal jag måste ringa. Ber till högre makter om lite energi. Blir deppig av att må såhär. Noll sömn på det också, då blir man ju extra skör. Nej fy. Nu får det faktiskt lätta lite tycker jag! 
 
Ska försöka lämna in min dator med plus mobilen idag btw. Så tråkigt när det krånglar. Kan inte fota heller ju, mer än med mobilen, så känner mig typ lite halv. Inget skoj alls! Men snart så.  
 
Här kommer veckans planer: 
 
Måndag: Lämna in dator plus tele. Få fransar och naglarna fixade på eftermiddagen. Försöka vila utan att somna. Är rädd att vända dygnet efter alla vakna nätter nu. 
 
Tisdag: Sjukhuset plus en massa bloggfix om dator och kamera är klara. 
 
Onsdag: Ev bästishäng
 
Torsdag: Bästishäng
 
Fredag: Frisören med v+v. Minis farmor kommer på em för att göra en fav i repris inför kommande förlossning - natta mini. 
 
Lördag: Hemmafix såsom sätta in babyskyddet i bilen, rensa bort mer kläder och skänka osv. 
 
Söndag: Hemmafix. Typ samma som ovan fast baka också. Om jag orkar men det hoppas jag :) 
Chanel - Louis Vuitton - Stokke