oddmollyhome

Detta kom hem till mig i fredags. Nytt bäddset från Odd Molly Home. Maxade med örngott då vi alltid har minst fyra kuddar i sängen :) Lägger upp fler bilder när jag bäddat fint så ni får se detta på. Mönstret är så fint.
Detta är mitt tredje bäddset nu och jag bara älskar deras sängkläder! ♥ En födelsedagspresent till mig själv från mig själv. På tal om det så kommer det upp ett eget inlägg med en del utav mina presenter. Fick så mycket fint ♥
 
Hej vänner och hej måndag! Äntligen säger jag! Det känns skönt att vardagen drar igång ordentligt även om vi är lediga här hemma. 
Idag har vi en del ärenden på agendan. Dock verkar jag ha blivit sjuk. Hoppas inte. Har varit vaken i stort sett hela natten av att jag inte kunnat andats normalt. Så himla jobbigt. Är helt igentäppt verkligen. Håll tummarna för att det släpper snabbt. Snart kommer ju lillbebis! Har liksom inte tid med att bli sämre nu. Det räcker nu kan jag känna. 
Om jag piggar på mig lite här så tänkte vi bland annat besöka bibblan. Förstå minis reaktion när han får gå in i ett palats fullt av böcker som han älskar?! Kommer filma for sure. Att bläddra i böcker fram och tillbaka är det bästa han vet. Så gulligt att se och även om han är en minivitalij till utseendet så är det allt en minivickan vad gäller intressen, än så länge iallafall. ♥ 
Nu ska ta en dusch och fixa mig lite. Mini och v röjer runt här hemma med Cindy så länge :) 
Ta hand om er hjärtan. Tittar in lite senare. Stor kram ♥
Odd Molly