planningnextweek

Stekt kalkonfilé med sallad, tomat, gurka, rödlök och mozarella. 
Exotisk fruktsallad toppad med passionsfrukt. 
Kycklingsallad med allt möjligt toppat med valnötter.
Egengjorda kycklingburgare (köper ej halvfabrikat) med sallad toppad med lite vanlig ost.
Kyckling med sallad och mozarella. 
(Tallrikar+skålar från Matteus. Finns bland annat att köpa hos Änglaboden i Ekholmens centrum, Linköping. ♥)
 
Lite utav det vi/jag ätit här hemma lately (ursäkta dåliga bilder men min kamera har krupp så det blir att införskaffa en ny snarast).
Ofta blir det så att jag lagar en måltid till Victor och V och så slänger jag ihop någon enkel sallad eller så till mig. Jag äter ju inte kött. Försöker få i mig fisk och fågel nu som preg men senare vill jag ta bort det också. 
Mår bäst när jag äter helvegetariskt, så lite mejeriprodukter som möjligt, inget gluten och så lite socker som möjligt. 
 
Nu ska jag planera upp nästa veckas mat och så leta upp ett recept på glutenfria morotsfrallor som jag har någonstans här. Vill bunkra upp med lite sånt innan lillan kommer. Och på tal om lillan. Nu är det knappt 5 veckor kvar och jag har förvärkar varje natt som jag kan klocka. Ska det vara såhär ända till BF?! Är helt slut så jag hoppas att det är tillfälligt. Vet att jag hade såhär med Victor med och den förlossningen gick ju så himla snabbt. 
Men lite sömn vore ju skönt att skrapa ihop innan det är dags för maratonloppet :) 
Något som är skönt är att magen sjunkit så mycket att jag typ kan andas normalt igen haha. Så, det talar ju också för att det är dags snart. 
 
Efter matlistan här ska jag åka iväg till bästis en sväng. Mår ju som bekant allt annat än hallon så det blir ingen lång visit. Blir så trött och illamående av att hjärtat inte kan bete att jag blir sängliggandes minst en timme om dagen. Vidrigt att bli så kallsvettig och känna att benen inte bär. Usch. Längtar SÅ mycket till jag är i mål. Heja heja mig och lillan ♥
 
Har lite inlägg som kommer upp här snart. Mina mål för 2018, presenter jag fick på min födelsedag och så lite smått och gott. 
 
Ha en jättefin dag vänner så hörs vi senare. Stor kram ♥
Matteus - Änglaboden