saturdaymorning

Morgonens frukost; mosad avokado på majskakor m chia + en mangobowl toppat med extra allt typ :) 
Tallrik och skål från Matteus, Änglaboden, Ekholmens centrum i Linköping ♥
 
God morgon mina fina hjärtan!
Idag vaknade vi upp utvilade allihopa här hemma. Gårkvällen gick jättebra med farmor och Victor, som alltid. Jag gick igenom allt och visade Victors schema vad gäller mat- och sovtider, bland annat. Han är ju rätt kräsen min lilla herre så det blir att laga ganska mycket mat varje dag :)
Hur som helst så har nedräkningen börjat på riktigt nu och jag ser så mycket fram emot att vi blir fem här hemma.  Första mötet med Victor osv. ♥
Ska till BM 29/1 igen för att kolla status. Tror bebis kommer i slutet av januari eller i början av februari senast. Vad tror ni? :) 
 
Idag ska jag försöka ordna till min dator och leta ny kamera. Varför är det ofta så att allt går sönder eller krånglar på en och samma gång?! Nu har datorn sagt upp sig också. Säger att startskivan är full osv men så hittar jag inga filer att rensa bort. Har ju hur många bilder som helst så de försökte jag mata över på en extern hårddisk. Men vad händer då? Jo då går det inte, utav någon anledning, att mata över vissa bilder. Så just nu får jag sitta och gå igenom en och en. Lagom rörigt och man vill ju inte missa något! 
Och lite lagom irriterande när man har så mycket material man ska fota. Bilderna håller inte den kvalitét jag vill med mobilkameran direkt. Är typ allergisk mot mina mobilbilder just nu och stör på riktigt ihjäl mig på dagens frukostbilder haha. Kräsen tjej hej! 
 
Önskar er en jättefin dag vänner. ♥
Matteus - Änglaboden
1
Anonym

Så fina tallrikar! Hur många av varje färg och modell har du? :)

Svar: Tack! Visst är dem fina? :) älskar dem!
Oj. Jag har två stora uppläggningsfat i beige o plommon. Tolv tallrikar i beige, grå, plommon o vit; tre av varje. Sen skålar 12 st i samma färguppsättning. Och två större skålar i grå. Gillar att hålla mig till de färgerna :) men Matteus har ju många fler färger att välja på också :)
Kram!
victoriaestelle.se