whitematteus

Kopp från Matteus. Gick in på Änglaboden igår (ligger i Ekholmens centrum, Linköping) och fyllde på med några fler koppar. Älskar den butiken, de har så himla mycket fint och så är personalen supertrevliga. En utav mina favvobutiker här i stan. Även de små gråa ljusen är därifrån. Hur fina var inte dem?!  Älskar! Funderar på att köpa i fler färger. Det fanns alla möjliga kulörer. 
 
God morgon hjärtan! Söndag idag. Här hemma står diverse bloggfix på schemat samt att packa ihop alla babykläder jag sålt och ska sälja av. Har skänkt hälften och sålt resten. Känns skönt men samtidigt lite sorgligt när man packar ner de söta små kläderna som Victor hade från P.O.P när han var alldeles nyfödd. Men, lillan har en egen garderob och vi behöver verkligen rensa ut här. Så, det är himla skönt att fått så mycket sålt plus att flera mammor och blivande mammor blivit superglada = win win ♥ 
Under tiden jag fortsätter med lite bloggrelaterat ska jag dricka upp mitt finkaffe. Är sugen på att pyssla i barnens rum idag så ska se till att göra det medan mini sover sen. :) 
 
Stor kram till er och tack för att ni tittar in här varje dag ♥
Matteus - Änglaboden
1
Sara

Tack snälla spise för så fina ord. Love u <3