Q/A

5Q/A

Hej vänner! Här kommer de fem vanligaste frågorna jag får utav er. ♥
Vad är det för sjukdom du lider av? Och varför? 
För att göra en lång historia kort: 2013 drabbades jag av en typ av svininfluensa. Jag höll på att dö och låg inne med intensivvård i veckor. Fick börja om med allt. Andas. Prata. Äta. Gå. Allt verkligen. 
Efter det fick jag sviter som har hållit i sig. Lungorna är tack och lov läkta och friska nu efter fem år, men mitt hjärta är fortfarande dåligt och har blivit sämre. Jag har sjuka celler i hjärtats förmak som gör att hjärtat slår 180 ibland och 80 ibland, det lever sitt egna liv helt enkelt. När jag får flimmer (typ med puls runt 200) svimmar jag. Behöver alltså operera detta asap. 
 
Hur gammal är du och vad jobbar du med? 
Jag är 29 år gammal och jobbar med projektplanering och produktionslogistik. 
 
Vad äter du under en dag? 
Denna fråga är nog den absolut vanligaste jag får. Har svarat på den ett flertal gånger men kan sammanställa ett inlägg igen för detta. :) Är ni nyfikna under tiden kan ni hitta det inlägget längre ner i flödet. 
Men kan säga så länge att jag mest äter plantbaserat och blir det kött är det fisk eller fågel. 
Hur träffades du och v? 
Vi träffades för 10 år sedan genom gemensamma kompisar. Och det är jag evigt tacksam för :) 
 
Hur har du blivit av med gravidkilona redan? Tips? 
Alla är vi olika och jag blev av med magen ett par dagar efter förlossningen efter båda mina barn. Jag har inte gjort någonting för att det ska bli så, varken tränat eller gått på någon diet. Jag har levt precis som vanligt. Barnvagnspromenader, fix i hemmet och så har jag faktiskt ätit mycket mer än vanligt när jag ammat just för att jag blir så sjukt hungrig och sötsugen då. 
Om jag har några tips? 
Skit i om du har gravidkilon kvar. Du har fött ett BARN! Din kropp har bakat en bebis i 9 månader. Stressa inte! Ta dagarna som de kommer och ät det du vill. Och försök framförallt att äta regelbundet. Vet att det kan vara svårt med en liten men det är superviktigt ♥