myplansthisweek

Sitter och dricker denna smoothie as we speak. V köpte med ett gäng hem när han hämtade upp paket till mig nyss. Mango mania ofc! SÅ, här nedan kommer veckans planer! :)
Måndag: Stan. V ska på möte x2 och jag ska bli fin i håret och sedan gå en sväng på stan med mina små. Iallafall så länge Victor är nöjd i vagnen. Men det brukar gå bra :) 
Får se vad som orkas med men skulle behöva veckohandla med. Om kroppen strejkar blir det väl att klicka hem maten till dörren. Himla smidigt! 
Tisdag: Spraytan. Bild kommer! ♥ Sen VILA vila vila. Kanske bläddra i någon glossig tidning för inspo för nedervåningen som nu står och ekar helt klar? 
Onsdag: Förberedelser inför dop. Fota samarbete. Packa väskan inför sjukhusvistelse. 
Torsdag: Sjukhuset, både i Norrköping och Linköping. Mamma hänger med och håller mig sällskap hela dagen♥
Fredag: Sjukhuset, både i Norrköping och Linköping igen. Det blir ett himla farande. Tur att mamma skjusar mig och peppar mig. Det är inga roliga saker jag ska göra så snälla håll en tumme eller två för mig! ♥
Lördag: Vila. Förhoppningsvis hemma. 
Söndag: Vila. Förhoppningsvis hemma. 
 
Ja, det är min vecka än så länge. Nu kommer det bli mycket sjukhus igen framöver och det knyter sig i magen på mig redan nu. Jaja. Tänker positivt och försöker peppa mig själv men att vara ifrån barnen och må bulle tär en aning på mig. Men, skam den som ger sig. Efter denna sommar kommer jag må tusen gånger bättre.