weekend

I fredags kom världens finaste Linnéa med familj hit. Lillan fick denna fina docka ovan som jag kikat massor på innan ♥ Vi åt lite lunch ihop och barnen lekte jättefint i vanlig ordning. Så kul att vi har precis jämngamla barn, två var. Så häftigt att vi blev gravida samtidigt. Minns i somras när jag berättade för henne och så får jag en snap några timmar senare med ett positivt gravtest. Igen. Haha. :) Så var det första gången med, fast hon berättade först. Himla skoj för både oss och barnen. 
Senare under dagen skulle v hålla i ett möte så då var det jag och mina små hjärtan här hemma. Ett tag ville jag dela på mig men det gick fint och barnen somnade gott. 
 
Nu ska barnen bada här. Vi har varit iväg på kalas och farit runt hela dagen känns det som! Tänkte bubbla med Victor men har ju EKG uppkopplat på mig hemma igen så nej. Det blir inget med det. Jag får vänta till efter imorgon och hoppas på att jag får vara hemma då :)
Så, nu ska jag jaga in ett stycke nakenfis som springer runt här och tappa upp minis bad. Stor kram till er och ha en jättefin kväll! 

sunday

Dagens frukost; mangobowl med avokado toppat med en massa gotte! (Skål+kopp från Mateus, Änglaboden i Linköping ♥) 
 
Hej vänner och hej söndag! 
 
Vad gör ni idag? :) 
Här hemma ska vi packa ihop oss för vår dagliga morgonpw. Senare väntar kalas hos syster, både för henne och hennes son som fyllt år. Det ska bli jättemysigt att ses allihopa!  
Senare väntar lite fix hemma i vanlig ordning och planering för nästa vecka. Tänk att det är påsk redan?! Var det inte jul nyss liksom? 
 
Måste öka här men ha en jättefin dag hjärtan så hörs vi senare igen! Stor kram till er!
Klong - Mateus - Morris

mondayandmyplans

God morgon fina ni och hej måndag! Herre vad veckorna springer iväg. Hinner knappt kika på klockan innan den är kväll känns det som. Här ovan har ni min hur som helst min favvofrukost just nu; Mango, blåbär, lite minikeso, mandlar och chia! Inte så glammigt men himla gott! ♥ 
 
Idag ska jag försöka ordna fler timmar på dygnet och ta igen det jag inte hann igår, typ. Haha nejdå men just nu önskar jag att jag hann lite mer men det är bara att gilla läget. Lillan är extremt mammig och det är supermysigt verkligen men ibland kan det vara skönt att typ duscha i lugn och ro osv men jag njuter av allt bebisgos till max för jag vet att innan jag vet ordet av så är hon ett år och kutar runt och busar istället för att hänga på sin mami. ♥
 
Nu ska jag rodda lite lunch här till killarna och så är det dags för lillan att äta snart med. Tänker att jag avslutar med att dela med mig utav veckans planer, som vanligt :) 
 
Måndag: Veckohandla. Läkarbesök för mig och provtagning. Hämta paket.
Tisdag: Bästishäng, iallafall på förmiddagen. Eftermiddagen blir det sjukhuset igen
Onsdag: Som det ser ut nu; sjukhuset. Roligare än så blir det inte tyvärr. Fika med några vänner om jag är hemma. 
Torsdag: Samma som onsdagen. Annars bästishäng. Plus städdag här hemma. Städar varje dag men mer storstäd ni vet! 
Fredag: Sjukhuset igen men får spendera hela helgen hemma vad jag vet och ha med mig en sån där fantastisk apparat hem med tusenmiljarder sladdar och elektroder som jag bara älskar. N O T!!!! Men hellre det än att ligga inlagd. 
Lördag: Mina favvisar kommer!!! Agnes o My ♥ Snart åker dem till USA. Hur ska jag klara mig?! 
Söndag: Baka baka baka. 
 
Det var veckan i stort so far!